Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed Avantul Suseni
full speed dr Tactiek sezon nou pres
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 70.5
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Toro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butacu is nu in balbezit. Chiriac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiriac krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Zaloga probeert naar een medespeler te passen. Pomper met een sublieme pass. Toro is nu in balbezit. Toro geeft een hoge lob. Dośpiał springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Daar is Pomper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomper geeft een hoge lob. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gunev geeft de bal voor. Inworp. Moya Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Avantul Suseni 1:0

17e minuut.
Bursiak probeert de bal met de borst te controleren. Obeadă is nu in balbezit. Bursiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bursiak krijgt een gele kaart. Obeadă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negrão legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Avantul Suseni 2:0

25e minuut.
Kamel is nu in balbezit. Kamel geeft de bal voor. Chiriac rent richting de bal. Chiriac geeft de bal voor. Obeadă springt en kopt de bal. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Butacu passt de bal met de wreef. Kamel verovert de bal door een tackle van achteren. Pitel is nu in balbezit. Pitel geeft een hoge lob. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 60%, Avantul Suseni 40%.
FC Full Speed - Avantul Suseni 2:0

58e minuut.
Moya Martín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogoncea komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pitel rent richting de bal. Pitel met een sublieme pass. Dośpiał is nu in balbezit. Butacu is nu in balbezit. Butacu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dośpiał is nu in balbezit. Silion begaat een overtreding. Dośpiał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butacu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Avantul Suseni 2:1

66e minuut.
Butacu met een sublieme pass. Dośpiał rent richting de bal. Rosada onderschept slim de pass. Butacu onderschept slim de pass. Butacu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toro passt de bal in één keer door. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - Avantul Suseni 2:2

86e minuut.
Toro passt de bal zonder na te denken. Butacu met een sublieme pass. Pitel rent richting de bal. Pitel geeft een hoge lob. Dośpiał springt en kopt de bal. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Avantul Suseni 2:3

88e minuut.
Butacu is nu in balbezit. Butacu passt de bal met de wreef. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nhật Bảo Long de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kamel speelt de bal door. Rosada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Turabov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Avantul Suseni 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 51%, Avantul Suseni 49%.
FC Full Speed - Avantul Suseni 2:4