Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni FC Full Speed
sezon nou pres Tactiek full speed dr
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
67.5 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


16e minuut.
Birkedal is nu in balbezit. Toro onderschept slim de pass. Toro met een sublieme pass. Nhật Bảo Long rent richting de bal. Dośpiał onderschept slim de pass. Paal! Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - FC Full Speed 1:0

32e minuut.
Birkedal geeft de bal voor. Negrão controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zaloga neemt vlug de vrije trap. Toro rent richting de bal. Toro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gawdat passt de bal in één keer door. Paroháč geeft de bal voor. Gawdat rent richting de bal. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - FC Full Speed 2:0

34e minuut.
Naumiuk onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moya Martín met de inworp. Cook geeft de bal voor. Negrão krijgt zijn hoofd ertegen. Debesa bokst de bal weg.

42e minuut.
Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Toro met een sublieme pass. Caloghiru probeert naar een medespeler te passen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Turabov trapt de bal weg van het doel. Pomper kopt de bal weg. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - FC Full Speed 3:0

44e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. Naumiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moya Martín raakt geblesseerd tijdens het duel. Cook met een snel genomen vrije trap. Moya Martín kopt de bal weg. Buquerin rent richting de bal. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 59%, FC Full Speed 41%.
Avantul Suseni - FC Full Speed 3:0

77e minuut.
Turabov trapt de bal weg. Toro kopt de bal weg. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - FC Full Speed 4:0

89e minuut.
Klungelig pakt Buquerin de bal. Buquerin geeft een lange en hoge pass. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. Debesa probeert wanhopig de bal te grijpen. Bursiak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - FC Full Speed 4:1

90e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Naumiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moya Martín speelt de bal door. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 50%, FC Full Speed 50%.
Avantul Suseni - FC Full Speed 4:1