Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club Steaua lu Manole
AfterHyb Tactiek ctd_e_e_sus
69% Balbezit 31%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 21.3
outstanding Schieten poor
formidable Passen weak
solid Verdedigen poor


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muntenuş trapt de bal weg van het doel. Vinčić kopt de bal weg. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 1:0

9e minuut.
Vinčić met de inworp. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo geeft de bal voor. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 2:0

12e minuut.
Özenir passt de bal zonder na te denken. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 3:0

14e minuut.
Magdziej passt de bal met de wreef. Vinčić rent richting de bal. Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vinčić met een snelle inworp. Serejo is nu in balbezit. Serejo geeft een hoge lob. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 4:0

21e minuut.
Verdeţ met een sublieme pass. Vinčić speelt de bal door. Borrallo heeft problemen om de bal te vangen. Borrallo geeft de bal voor. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Borrallo speelt de bal door. Özenir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 5:0

25e minuut.
Vinčić onderschept slim de pass. Vinčić speelt de bal door. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 6:0

26e minuut.
Petriş rent richting de bal. Berntsen verovert de bal door een tackle van achteren. Berntsen passt de bal met de wreef. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 7:0

29e minuut.
Klungelig pakt Cemerikić de bal. Cemerikić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vinčić de bal. Vinčić geeft de bal voor. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Muntenuş met een harde bal richting middenveld. Cemerikić kopt de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 8:0

32e minuut.
Magdziej rent richting de bal. Magdziej passt de bal in één keer door. Vinčić rent richting de bal. Vinčić heeft problemen om de bal te vangen. Vinčić draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Borrallo kopt de bal weg. Cemerikić met een sublieme pass. Vinčić rent richting de bal. Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Muntenuş speelt de bal door. Cemerikić kopt de bal weg. Daar is Serejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 9:0

36e minuut.
Buscaglia speelt de bal door. Daar is Petriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 10:0

41e minuut.
Daar is Verdeţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 11:0

43e minuut.
Daar is Vinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinčić geeft de bal voor. Serejo is nu in balbezit. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 17%, Steaua lu Manole 83%.
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 11:0

46e minuut.
Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić passt de bal met de wreef. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić geeft een hoge lob. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Serejo draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Vinčić kopt de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borrallo neemt de hoekschop. Serejo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cemerikić heeft problemen om de bal te vangen. Cemerikić passt de bal in één keer door. Vinčić rent richting de bal. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 12:0

53e minuut.
Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinčić met een sublieme pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Borrallo passt de bal met de wreef. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo heeft problemen om de bal te vangen. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 13:0

56e minuut.
Vinčić geeft een hoge lob. Serejo kopt de bal weg. Borrallo is nu in balbezit. Borrallo geeft de bal voor. Serejo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 14:0

59e minuut.
Verdeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeţ geeft de bal voor. Magdziej kopt de bal weg. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 15:0

63e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg. Vinčić kopt de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 16:0

65e minuut.
Vinčić is nu in balbezit. Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 17:0

67e minuut.
Magdziej is nu in balbezit. Vinčić is nu in balbezit. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Vavilov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borrallo neemt de hoekschop. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 18:0

69e minuut.
Inworp. Borrallo met de inworp. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 19:0

69e minuut.
Labiş is nu in balbezit. Labiş passt de bal zonder na te denken. Serejo kan de bal niet met de borst controleren. Serejo draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 20:0

72e minuut.
Cemerikić is nu in balbezit. Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić geeft de bal voor. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 21:0

76e minuut.
Cemerikić speelt de bal door. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić speelt de bal door. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg. Cheşnoiu kopt de bal weg. Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Vinčić rent richting de bal. Vinčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić met een sublieme pass. Magdziej is nu in balbezit. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.

88e minuut.
Cemerikić kopt de bal weg. Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej rent richting de bal. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Petriş is nu in balbezit. Cemerikić verovert de bal door een tackle van achteren. Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 18%, Steaua lu Manole 82%.
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 21:0