Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole Elite Sport Club
ctd_e_e_sus Tactiek AfterHyb
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
34.4 gemiddelde waardering 62.1
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen formidabel


3e minuut.
Chiacu geeft de bal voor. Tütüncü heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiacu. Tütüncü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chivu met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Doeltrap. Muntenuş trapt de bal weg van het doel. Rokkos kopt de bal weg. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:1

6e minuut.
Magdziej passt de bal in één keer door. Chivu is nu in balbezit. Chivu passt de bal zonder na te denken. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:2

10e minuut.
Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu geeft de bal voor. Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić geeft een hoge lob. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chiacu heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Cemerikić is nu in balbezit. Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Magdziej springt en kopt de bal. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Vinčić geeft een lange en hoge pass. Janák speelt de bal door. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Serejo rent richting de bal. Magdziej rent richting de bal. Kłopot verovert de bal door een tackle van achteren. Serejo onderschept slim de pass. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft de bal voor. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:3

39e minuut.
Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:4

40e minuut.
Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir passt de bal zonder na te denken. Magdziej rent richting de bal. Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ passt de bal met de wreef. Rokkos geeft een lange en hoge pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cemerikić kopt de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Janák rent richting de bal. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 75%, Elite Sport Club 25%.
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:4

46e minuut.
Serejo is nu in balbezit. Bastos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiacu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magdziej kopt de bal weg. Kłopot is nu in balbezit. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kłopot kopt de bal weg. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokkos verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo verovert de bal door een tackle van achteren. Serejo schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:5

58e minuut.
Vinčić geeft een hoge lob. Hải Khôi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:6

66e minuut.
Rokkos met een sublieme pass. Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić met een sublieme pass. Vinčić heeft problemen om de bal te vangen. Vinčić geeft een hoge lob. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:7

69e minuut.
Serejo rent richting de bal. Serejo passt de bal met de wreef. Vinčić heeft problemen om de bal te vangen. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Magdziej springt en kopt de bal. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:8

74e minuut.
Özenir geeft de bal voor. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Neculñir zijn tegenspeler op de grond. Neculñir krijgt een gele kaart. Magdziej raakt geblesseerd tijdens het duel. Cemerikić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hải Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu geeft de bal voor. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:9

77e minuut.
Magdziej passt de bal zonder na te denken. Vavilov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vinčić neemt de hoekschop. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rokkos passt de bal in één keer door. Chiacu rent richting de bal. Chiacu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Magdziej de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi geeft een hoge lob. Vinčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu geeft de bal voor. Muntenuş bokst de bal weg.

83e minuut.
Verdeţ probeert de bal aan de voet te houden. Verdeţ geeft de bal voor. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 72%, Elite Sport Club 28%.
Steaua lu Manole - Elite Sport Club 0:9