Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6848
A.C.Oltenia Royal Phoenix
5D.2 Tactiek baraj
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
54.9 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Sysio passt de bal met de wreef. Săndulescu heeft problemen om de bal te vangen. Kürner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kürner krijgt een gele kaart.

7e minuut.
da Ajuda onderschept slim de pass. Bieczyński rent richting de bal. da Ajuda verovert de bal door een tackle van achteren. da Ajuda geeft de bal voor. Estéves springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šunjić onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Royal Phoenix 0:1

16e minuut.
Antoci kopt de bal weg. Estéves is nu in balbezit. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Royal Phoenix 0:2

20e minuut.
Săndulescu geeft een hoge lob. Kürner onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antoci neemt de hoekschop. Estéves springt en kopt de bal. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Antoci heeft problemen om de bal te vangen. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu heeft problemen om de bal te vangen. Săndulescu schiet op doel. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Royal Phoenix 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 58%, Royal Phoenix 42%.
A.C.Oltenia - Royal Phoenix 0:3

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Šunjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft de bal voor. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Angioli verovert de bal door een tackle van achteren. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić rent richting de bal. Estéves onderschept slim de pass. Estéves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Šunjić met een snelle inworp. da Ajuda rent richting de bal. da Ajuda geeft een hoge lob. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Angioli speelt de bal door. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ruddock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Koryzna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosiewicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Urzică ... Strafschop! Urzică krijgt een gele kaart. Rosiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiacu neemt de penalty, wat een uithaal! Ruddock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Nadaský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sysio neemt de hoekschop. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă bokst de bal weg.

75e minuut.
da Ajuda is nu in balbezit. Herrera is nu in balbezit. da Ajuda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Ajuda krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Chirmuş met een snelle inworp. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Ruddock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Royal Phoenix 1:3

82e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Radmüller passt de bal met de wreef. da Ajuda met een sublieme pass. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antoci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 47%, Royal Phoenix 53%.
A.C.Oltenia - Royal Phoenix 1:3