Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51999
DANFC Recolta T. Vladimirescu
cfa mirror Tactiek Creanta
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
70.8 gemiddelde waardering 74.4
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Inworp. Paraschiv met een snelle inworp. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica geeft een hoge lob. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mitkov passt de bal met de wreef. Năstaş is nu in balbezit. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Olaza passt de bal in één keer door. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal zonder na te denken. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Năstaş rent richting de bal. Osoro onderschept slim de pass. Osoro geeft een lange en hoge pass. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger geeft de bal voor. Blondel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 1:0

21e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia met een sublieme pass. Reiziger heeft problemen om de bal te vangen. Gjokutaj geeft de bal voor. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Mirqasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavagnari is nu in balbezit. Mirqasimov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cavagnari raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavagnari legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 2:0

27e minuut.
Cabrito geeft een hoge lob. Pieczynga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczynga geeft de bal voor. Wultański is nu in balbezit. Wultański draait met de bal, schiet en ... Buclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Paraschiv speelt de bal door. Pieczynga is nu in balbezit. Cavagnari onderschept slim de pass. Cavagnari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 3:0

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reiziger kopt de bal weg. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Marsiglioni verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiglioni met een sublieme pass. Kyselica met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrito met de inworp. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti geeft de bal voor. Cavagnari springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nitti passt de bal zonder na te denken. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari geeft een hoge lob. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 34%, Recolta T. Vladimirescu 66%.
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 4:0

49e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Nesheim speelt de bal door. Wultański is nu in balbezit. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Buclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Cabrito onderschept slim de pass. Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Nitti probeert naar een medespeler te passen. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjokutaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buia geeft een lange en hoge pass. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Paraschiv met een sublieme pass. Kyselica rent richting de bal. Keser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keser krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Osoro heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 4:1

67e minuut.
Nitti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cavagnari de bal onder controle te krijgen. Nesheim speelt de bal door. Wultański is nu in balbezit. Wultański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Buia probeert naar een medespeler te passen. Cavagnari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marsiglioni. Cavagnari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gjokutaj neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Buia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjokutaj is nu in balbezit. Gjokutaj geeft de bal voor. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 5:1

77e minuut.
Nitti rent richting de bal. Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni speelt de bal door. Tłusty rent richting de bal. Tłusty draait met de bal, schiet en ... Buclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałuża komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 46%, Recolta T. Vladimirescu 54%.
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 5:2