Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 42937
Recolta T. Vladimirescu DANFC
Creanta Tactiek cfa mirror
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 9
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Nitti speelt de bal door. Reiziger rent richting de bal. Reiziger passt de bal met de wreef. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pałkus probeert de bal aan de voet te houden. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov geeft een lange en hoge pass. Wultański rent richting de bal. Wultański schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Keser met de inworp. Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - DANFC 0:1

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zdun met een harde bal richting middenveld. Mitkov kopt de bal weg. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Figueroa geeft een hoge lob. Kámen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - DANFC 0:2

17e minuut.
Mitkov passt de bal met de wreef. Wultański is nu in balbezit. Mateescu onderschept slim de pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Zdun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Inworp. Buia met een snelle inworp. Pałkus speelt de bal door. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Blondel bokst de bal weg.

30e minuut.
Keser onderschept slim de pass. Năstaş rent richting de bal. Keser begaat een overtreding. Keser krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal in één keer door. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - DANFC 0:3

44e minuut.
Mateescu geeft een hoge lob. Paraschiv geeft de bal voor. Olaza is nu in balbezit. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 56%, DANFC 44%.
Recolta T. Vladimirescu - DANFC 0:3

46e minuut.
Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olaza. Năstaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Nesheim met een snel genomen vrije trap. Wultański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Blondel speelt de bal door. Mirqasimov kopt de bal weg. Keser met een sublieme pass. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari schiet op doel. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Mirqasimov met een snelle inworp. Wultański rent richting de bal. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. Zdun bokst de bal weg.

55e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een hoge lob. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pieczynga de bal. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - DANFC 0:4

59e minuut.
Saviano komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Kámen kopt de bal weg. Nitti geeft de bal voor. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Saviano met een sublieme pass. Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft de bal voor. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skyrianoglou komt het veld opgelopen. Isar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Buia is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Cavagnari springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Graef komt het veld opgelopen. Kałuża komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kałuża onderschept slim de pass. Nesheim rent richting de bal. Nesheim geeft een lange en hoge pass. Wultański is nu in balbezit. Wultański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nitti passt de bal zonder na te denken. Skyrianoglou is nu in balbezit. Pieczynga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skyrianoglou raakt geblesseerd tijdens het duel. Skyrianoglou neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - DANFC 0:5

86e minuut.
Mirqasimov kopt de bal weg. Wultański is nu in balbezit. Wultański speelt de bal door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 64%, DANFC 36%.
Recolta T. Vladimirescu - DANFC 0:5