Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41802
F. C. Onesti UniversitateaCraiova
3 ATT Tactiek Univ.1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten solid
very good Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


2e minuut.
Črlenec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonda. Črlenec raakt geblesseerd tijdens het duel. Melaschenko komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - UniversitateaCraiova 1:0

9e minuut.
Krölin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Stojnić is nu in balbezit. Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jukica met een sublieme pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melaschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jukica wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Črlenec is nu in balbezit. Bălţeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Črlenec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacciavillano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bjørk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Aguilera passt de bal in één keer door. Inhauser is nu in balbezit. Melaschenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melaschenko krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Stojnić geeft de bal voor. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 46%, UniversitateaCraiova 54%.
F. C. Onesti - UniversitateaCraiova 1:0

61e minuut.
Stojnić passt de bal zonder na te denken. Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser passt de bal met de wreef. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pytlasiński geeft de bal voor. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu geeft een hoge lob. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derungs met een snelle inworp. Jukica speelt de bal door. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Fudayl bokst de bal weg.

81e minuut.
Yeditepe is nu in balbezit. Yeditepe geeft een lange en hoge pass. Črlenec kopt de bal weg. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Inhauser is nu in balbezit. Cacciavillano onderschept slim de pass. Cacciavillano passt de bal in één keer door. Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inhauser heeft problemen om de bal te vangen. Melaschenko rent richting de bal. Inhauser begaat een overtreding. Inhauser krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 43%, UniversitateaCraiova 57%.
F. C. Onesti - UniversitateaCraiova 1:0