Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova F. C. Onesti
Univ.1 Tactiek 3 ATT
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Črlenec rent richting de bal. Črlenec speelt de bal door. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - F. C. Onesti 0:1

5e minuut.
Melaschenko met een sublieme pass. Daar is Bjørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørk probeert naar een medespeler te passen. Črlenec rent richting de bal. Črlenec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mândruleanu kopt de bal weg. Skořepa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derungs. Derungs krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aguilera de bal. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Krölin probeert de bal aan de voet te houden. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fudayl met een sublieme pass. Crişan kopt de bal weg. Skořepa heeft problemen om de bal te vangen. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu schiet op doel. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cacciavillano is nu in balbezit. Aguilera rent richting de bal. Cacciavillano onderschept slim de pass. Cacciavillano geeft een lange en hoge pass. Bjørk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inhauser probeert naar een medespeler te passen. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacciavillano. Cacciavillano krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Aguilera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguilera met een snel genomen vrije trap. Mândruleanu kopt de bal weg. Skořepa rent richting de bal. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UniversitateaCraiova - F. C. Onesti 1:1

37e minuut.
Gonda geeft een hoge lob. Piwownik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacciavillano. Cacciavillano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă is nu in balbezit. Skořepa verovert de bal door een tackle van achteren. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - F. C. Onesti 2:1

41e minuut.
Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Krölin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krölin geeft een lange en hoge pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec passt de bal in één keer door. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 53%, F. C. Onesti 47%.
UniversitateaCraiova - F. C. Onesti 2:1

46e minuut.
Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak met een sublieme pass. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Črlenec geeft een lange en hoge pass. Krölin onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Melaschenko neemt de hoekschop. Bjørk maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Derungs probeert naar een medespeler te passen. Inhauser speelt de bal door. Crişan speelt de bal door. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UniversitateaCraiova - F. C. Onesti 2:2

64e minuut.
Pytlasiński speelt de bal door. Črlenec met een sublieme pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Skořepa maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 52%, F. C. Onesti 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - F. C. Onesti 2:2