Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27793
Red Lions FC viitorul 21
asdfggh Tactiek tare
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
69.1 gemiddelde waardering 66.7
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak probeert naar een medespeler te passen. Jałyński onderschept slim de pass. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Caldenteny is nu in balbezit. Zaborkin is nu in balbezit. Floarea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floarea krijgt een gele kaart. Zaborkin raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaborkin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivato kopt de bal weg. Trifu geeft een lange en hoge pass. Isling springt en kopt de bal. Paal! Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel. De los Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Isling is nu in balbezit. Anteljević probeert naar een medespeler te passen. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak geeft de bal voor. Olivato maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Salomon geeft de bal voor. Floarea controleert de bal met de borst. Zaborkin met een sublieme pass. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Olivato met een sublieme pass. Trifu rent richting de bal. Trifu geeft de bal voor. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević draait met de bal, schiet en ... De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Chyliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Capozzoli de bal. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - viitorul 21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 34%, viitorul 21 66%.
Red Lions FC - viitorul 21 0:1

46e minuut.
Anteljević probeert naar een medespeler te passen. Olivato rent richting de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - viitorul 21 1:1

51e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Caldenteny rent richting de bal. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - viitorul 21 1:2

57e minuut.
Biecke rent richting de bal. Victoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoor geeft een lange en hoge pass. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Caldenteny is nu in balbezit. Capozzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Capozzoli passt de bal zonder na te denken. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Speltdoorn verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński passt de bal in één keer door. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke onderschept slim de pass. Biecke schiet op doel. Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - viitorul 21 1:3

67e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling rent richting de bal. Isling passt de bal zonder na te denken. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin speelt de bal door. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zaborkin geeft een hoge lob. Olivato kopt de bal weg. Jałyński probeert de bal aan de voet te houden. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny is nu in balbezit. Capozzoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capozzoli krijgt een gele kaart. Caldenteny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biecke wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Radosny verovert de bal door een tackle van achteren. Radosny geeft de bal voor. Speltdoorn heeft problemen om de bal te vangen. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 38%, viitorul 21 62%.
Red Lions FC - viitorul 21 1:3