Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole FC Full Speed
ctd_e_e_sus Tactiek gexge_attt
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
29.9 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten formidable
average Passen solid
weak Verdedigen good


4e minuut.
Cracoş passt de bal zonder na te denken. Attia is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:1

6e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Obeadă passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:2

7e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Cracoş geeft een hoge lob. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:3

9e minuut.
Askari rent richting de bal. Askari passt de bal met de wreef. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:4

10e minuut.
Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir geeft de bal voor. Cracoş probeert de bal met de borst te controleren. Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Janák kopt de bal weg. Shehatah Abu Kaif is nu in balbezit. Shehatah Abu Kaif geeft een hoge lob. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg. Klungelig pakt Neculñir de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:5

19e minuut.
Vavilov heeft problemen om de bal te vangen. Tenu rent richting de bal. Lhermine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Despagne wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cracoş passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:6

27e minuut.
Despagne is nu in balbezit. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Despagne de bal. Despagne speelt de bal door. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş geeft een hoge lob. Attia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:7

34e minuut.
Despagne geeft een hoge lob. Obeadă kopt de bal weg. Cracoş probeert de bal aan de voet te houden. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chiricheş is nu in balbezit. Chiricheş geeft een lange en hoge pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:8

42e minuut.
Lhermine maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cracoş met de inworp. Despagne rent richting de bal. Despagne geeft een hoge lob. Obeadă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 73%, FC Full Speed 27%.
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:8

47e minuut.
Vavilov geeft een hoge lob. Shehatah Abu Kaif rent richting de bal. Shehatah Abu Kaif geeft een lange en hoge pass. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:9

50e minuut.
Attia rent richting de bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov begaat een overtreding. Obeadă raakt geblesseerd tijdens het duel. Despagne komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shehatah Abu Kaif probeert de bal met de borst te controleren. Tütüncü rent richting de bal. Shehatah Abu Kaif onderschept slim de pass. Chiricheş geeft een hoge lob. Obeadă kopt de bal weg. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

52e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Neculñir maakt een afschuwelijke overtreding. Cracoş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Despagne met een snel genomen vrije trap. Obeadă controleert de bal met de borst. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:10

57e minuut.
Buitenspel voor Tütüncü. Goede buitenspelval van de verdediging. Issa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:11

58e minuut.
Despagne geeft een hoge lob. Obeadă rent richting de bal. Obeadă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Attia de bal. Attia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bastos geeft de bal voor. Cracoş geeft de bal voor. Attia kopt de bal weg. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Attia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:12

66e minuut.
Issa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cracoş rent richting de bal. Cracoş geeft een hoge lob. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cracoş onderschept slim de pass. Cracoş geeft een hoge lob. Obeadă kopt de bal weg. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:13

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Shehatah Abu Kaif de bal onder controle te krijgen. Cracoş speelt de bal door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:14

81e minuut.
Despagne met een sublieme pass. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavilov probeert naar een medespeler te passen. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Vavilov controleert de bal met de borst. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:15

87e minuut.
Cracoş onderschept slim de pass. Cracoş passt de bal met de wreef. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:16

90e minuut.
Gogoncea met een sublieme pass. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 67%, FC Full Speed 33%.
Steaua lu Manole - FC Full Speed 0:17