Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed Steaua lu Manole
full speed off Tactiek ctd_e_e_sus
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 32
excellent Schieten weak
very good Passen weak
very good Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Issa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta passt de bal zonder na te denken. Attia rent richting de bal. Attia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 1:0

7e minuut.
Attia geeft een hoge lob. Neacşu probeert de bal aan de voet te houden. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chiricheş passt de bal zonder na te denken. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 2:0

13e minuut.
Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion onderschept slim de pass. Klungelig pakt Silion de bal. Silion haalt uit met een fantastische trap. Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 3:0

14e minuut.
Epure is nu in balbezit. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epure maakt een afschuwelijke overtreding. Epure is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chiricheş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiricheş met een snel genomen vrije trap. Neculñir kopt de bal weg. Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chiriac passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă passt de bal met de wreef. Attia is nu in balbezit. Attia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chiricheş verovert de bal door een tackle van achteren. Silion rent richting de bal. Silion passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal in één keer door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 4:0

38e minuut.
Silion speelt de bal door. Janák is nu in balbezit. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 5:0

40e minuut.
Chiriac passt de bal in één keer door. Silion is nu in balbezit. Silion met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 21%, Steaua lu Manole 79%.
FC Full Speed - Steaua lu Manole 5:0

47e minuut.
Vavilov geeft een hoge lob. Chiricheş kopt de bal weg. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 6:0

48e minuut.
Obeadă geeft een lange en hoge pass. Chiriac kopt de bal weg. Tenu probeert de bal met de borst te controleren. Tenu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 7:0

49e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion rent richting de bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 8:0

55e minuut.
Inworp. Chiriac met een snelle inworp. Silion geeft de bal voor. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Lupescu bokst de bal weg.

56e minuut.
Doeltrap. Lupescu trapt de bal weg van het doel. Neculñir kopt de bal weg. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lupescu met een harde bal richting middenveld. Silion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silion passt de bal met de wreef. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Issa bereikt de bal nog maar net als eerste. Issa geeft een hoge lob. Attia kopt de bal weg. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tenu de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 9:0

61e minuut.
Klungelig pakt Poštić de bal. Obeadă rent richting de bal. Obeadă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Attia de bal. Attia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tütüncü rent richting de bal. Silion onderschept slim de pass. Silion geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Vavilov is nu in balbezit. Vavilov geeft een hoge lob. Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 10:0

66e minuut.
Vavilov geeft een hoge lob. Despagne is nu in balbezit. Despagne geeft de bal voor. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Chiricheş passt de bal zonder na te denken. Silion rent richting de bal. Silion geeft een hoge lob. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lhermine de bal. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 11:0

72e minuut.
Silion geeft een hoge lob. Chiricheş kopt de bal weg. Silion rent richting de bal. Silion geeft de bal voor. Attia krijgt zijn hoofd ertegen. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion met een sublieme pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 12:0

79e minuut.
Chiriac speelt de bal door. Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal zonder na te denken. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Conta rent richting de bal. Silion onderschept slim de pass. Silion geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 13:0

83e minuut.
Klungelig pakt Vavilov de bal. Janák is nu in balbezit. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Steaua lu Manole 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 17%, Steaua lu Manole 83%.
FC Full Speed - Steaua lu Manole 14:0