Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni Elite Sport Club
sezon nou pres Tactiek AfterHyb
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
70.8 gemiddelde waardering 69.6
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel passt de bal zonder na te denken. Butacu probeert naar een medespeler te passen. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... De Avila bokst de bal weg.

7e minuut.
Toro is nu in balbezit. Toro geeft een hoge lob. Závodi rent richting de bal. Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał schiet op doel. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pitel zal de hoekschop nemen. Vinčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toro speelt de bal door. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toro speelt de bal door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers begaat een overtreding. Vinčić raakt geblesseerd tijdens het duel. Cemerikić met een snel genomen vrije trap. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Caspers passt de bal met de wreef. Toro rent richting de bal. Vinčić begaat een overtreding. Vinčić krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pitel heeft problemen om de bal te vangen. Pitel met een sublieme pass. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Elite Sport Club 1:0

41e minuut.
Vinčić rent richting de bal. Vinčić geeft de bal voor. Bursiak controleert de bal met de borst. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Debesa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 55%, Elite Sport Club 45%.
Avantul Suseni - Elite Sport Club 1:0

47e minuut.
Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft de bal voor. Paroháč heeft problemen om de bal te vangen. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avantul Suseni - Elite Sport Club 1:1

52e minuut.
Rokkos verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokkos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rokkos krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pitel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butacu geeft de bal voor. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Toro geeft de bal voor. Dośpiał kopt de bal weg. De Avila bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vinčić met een sublieme pass. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga met een sublieme pass. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Paroháč met een sublieme pass. Pitel met een sublieme pass. Butacu met een sublieme pass. Toro is nu in balbezit. Toro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Paroháč passt de bal in één keer door. Pitel is nu in balbezit. Rokkos begaat een overtreding. Rokkos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Butacu met een sublieme pass. Pitel is nu in balbezit. Pitel passt de bal in één keer door. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pitel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berntsen de bal. Dośpiał is nu in balbezit. Butacu is nu in balbezit. Butacu haalt uit met een fantastische trap. De Avila bokst de bal weg.

79e minuut.
Paroháč geeft een lange en hoge pass. Pitel kopt de bal weg. Daar is Berntsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bursiak geeft een hoge lob. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić passt de bal met de wreef. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pitel geeft de bal voor. Verdeţ rent richting de bal. Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał schiet op doel. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Elite Sport Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 39%, Elite Sport Club 61%.
Avantul Suseni - Elite Sport Club 2:1