Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix DANFC
baraj Tactiek cfa mirror
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
64.7 gemiddelde waardering 69.8
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Cabrito geeft een hoge lob. Sysio met een sublieme pass. Estéves is nu in balbezit. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dahlhoff rent richting de bal. Dahlhoff geeft een hoge lob. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft de bal voor. Estéves maakt een snoekduik en kopt de bal. Buclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Keser rent richting de bal. Keser geeft een hoge lob. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - DANFC 0:1

21e minuut.
Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro passt de bal in één keer door. Keser met een sublieme pass. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... Buclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Osoro passt de bal in één keer door. Cabrito geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cabrito de bal. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves schiet op doel. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Buia met een snelle inworp. Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een lange en hoge pass. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruddock bokst de bal weg.

39e minuut.
Cabrito geeft de bal voor. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gjokutaj geeft de bal voor. Buia is nu in balbezit. Buia probeert naar een medespeler te passen. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Keser kopt de bal weg. Cavagnari probeert de bal met de borst te controleren. Sysio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sysio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Osoro onderschept slim de pass. Osoro geeft een hoge lob. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - DANFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 55%, DANFC 45%.
Royal Phoenix - DANFC 0:2

46e minuut.
Osoro is nu in balbezit. Osoro geeft een hoge lob. Reiziger kopt de bal weg. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel. Ruddock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Buia kopt de bal weg. Cavagnari rent richting de bal. Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj draait met de bal, schiet en ... Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - DANFC 0:3

54e minuut.
Gjokutaj onderschept slim de pass. Gjokutaj passt de bal met de wreef. Enzian is nu in balbezit. Cavagnari onderschept slim de pass. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Ruddock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
da Ajuda heeft problemen om de bal te vangen. da Ajuda passt de bal met de wreef. Estéves is nu in balbezit. Estéves schiet op doel. Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - DANFC 1:3

65e minuut.
De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef passt de bal zonder na te denken. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - DANFC 2:3

66e minuut.
Kałuża komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is De Graef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef passt de bal met de wreef. Cavagnari rent richting de bal. Enzian onderschept slim de pass. Kałuża rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef passt de bal in één keer door. Sysio is nu in balbezit. Estéves is nu in balbezit. Estéves draait met de bal, schiet en ... Buclea bokst de bal weg. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Phoenix - DANFC 3:3

77e minuut.
Čabrilo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 54%, DANFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - DANFC 3:3