Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 31130
DANFC Royal Phoenix
cfa mirror Tactiek baraj
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 12
66.6 gemiddelde waardering 65.8
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Nitti met een sublieme pass. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Urzică zijn tegenspeler op de grond. Urzică krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Olaza onderschept slim de pass. Estéves is nu in balbezit. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 0:1

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estéves stond buitenspel. Mateescu neemt vlug de vrije trap. Buia is nu in balbezit. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cavagnari geeft een lange en hoge pass. Małyszek rent richting de bal. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger speelt de bal door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Chirmuş geeft de bal voor. Keser speelt de bal door. Buia is nu in balbezit. Buia geeft een hoge lob. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Chirmuş met een sublieme pass. Klungelig pakt Buia de bal. Buia geeft een hoge lob. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Royal Phoenix 1:1

29e minuut.
Estéves kopt de bal weg. Săndulescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Osoro ... Strafschop! Osoro krijgt een gele kaart. Săndulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Estéves neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zdun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 1:2

33e minuut.
Reiziger kopt de bal weg. Cavagnari is nu in balbezit. Urzică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urzică krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cavagnari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mateescu met een snel genomen vrije trap. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mateescu onderschept slim de pass. Pakos verovert de bal door een tackle van achteren. Gjokutaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gjokutaj krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Mateescu geeft een hoge lob. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Royal Phoenix 2:2

42e minuut.
Cavagnari rent richting de bal. Mateescu rent richting de bal. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Risdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 3:2

44e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş geeft een lange en hoge pass. Estéves is nu in balbezit. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Zdun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Royal Phoenix 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 46%, Royal Phoenix 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DANFC - Royal Phoenix 3:3

50e minuut.
Antoci geeft een hoge lob. Olaza heeft problemen om de bal te vangen. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... Zdun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 3:4

53e minuut.
Antoci is nu in balbezit. Lebedev verovert de bal door een tackle van achteren. Lebedev geeft de bal voor. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Estéves haalt uit met een fantastische trap. Olaza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antoci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estéves springt en kopt de bal. Zdun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardasz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gjokutaj geeft de bal voor. Reiziger rent richting de bal. Enzian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reiziger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal zonder na te denken. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel. Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Royal Phoenix 4:4

65e minuut.
Čabrilo komt het veld opgelopen. Figueroa komt het veld opgelopen. Skyrianoglou komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buia kopt de bal weg. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo schiet op doel. Risdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 5:4

75e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Buia kopt de bal weg. Cavagnari rent richting de bal. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pakos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 6:4

76e minuut.
De Graef komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gjokutaj passt de bal zonder na te denken. Cavagnari is nu in balbezit. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo draait met de bal, schiet en ... Risdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 7:4

78e minuut.
Keser geeft de bal voor. Nitti kopt de bal weg. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Royal Phoenix 8:4

79e minuut.
Săndulescu met een sublieme pass. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Čabrilo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Čabrilo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čabrilo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Antoci neemt de hoekschop. Daar is Estéves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estéves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estéves neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 53%, Royal Phoenix 47%.
DANFC - Royal Phoenix 8:4