Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6857
A.C.Oltenia Recolta T. Vladimirescu
5D.2 Tactiek Creanta
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 62.3
formidabel Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Nesheim passt de bal zonder na te denken. Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty geeft een lange en hoge pass. Wultański is nu in balbezit. Wultański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Nesheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nesheim speelt de bal door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pătru rent richting de bal. Pătru geeft een lange en hoge pass. Koryzna kopt de bal weg. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 1:0

6e minuut.
Paraschiv speelt de bal door. Daar is Pieczynga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczynga geeft een hoge lob. Wultański rent richting de bal. Wultański schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni geeft een hoge lob. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim schiet op doel. Sfeclă bokst de bal weg.

9e minuut.
Sfeclă probeert naar een medespeler te passen. Andries kopt de bal weg. Daar is Šunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Paraschiv speelt de bal door. Nesheim rent richting de bal. Nesheim passt de bal zonder na te denken. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna passt de bal in één keer door. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:0

19e minuut.
Inworp. Tłusty met een snelle inworp. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim geeft de bal voor. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sfeclă probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni kopt de bal weg. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft een hoge lob. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:1

29e minuut.
Wultański met een snelle inworp. Marsiglioni rent richting de bal. Šunjić is nu in balbezit. Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni geeft de bal voor. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:2

36e minuut.
Daar is Tłusty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty speelt de bal door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:3

40e minuut.
Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan met een sublieme pass. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft een lange en hoge pass. Paraschiv geeft een hoge lob. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tłusty geeft een lange en hoge pass. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:4

43e minuut.
Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Kürner onderschept slim de pass. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:5

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 58%, Recolta T. Vladimirescu 42%.
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:5

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nadaský is nu in balbezit. Nesheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nesheim passt de bal met de wreef. Tłusty rent richting de bal. Tłusty schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Năstaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tłusty geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv geeft de bal voor. Năstaş rent richting de bal. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 2:6

57e minuut.
Nadaský met de inworp. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller passt de bal in één keer door. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Năstaş kan de bal niet met de borst controleren. Angioli is nu in balbezit. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Villegas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu speelt de bal door. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Angioli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wultański met een snelle inworp. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Paraschiv is nu in balbezit. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Wultański kopt de bal weg. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim geeft een lange en hoge pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă bokst de bal weg.

71e minuut.
Buitenspel voor Năstaş. Goede buitenspelval van de verdediging. Trung komt het veld opgelopen. Isar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mirqasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar geeft de bal voor. Năstaş rent richting de bal. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna met een sublieme pass. Radmüller rent richting de bal. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Chiacu springt en kopt de bal. Blondel bokst de bal weg. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 3:6

89e minuut.
Angioli met een sublieme pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas passt de bal met de wreef. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Angioli geeft een lange en hoge pass. Pieczynga is nu in balbezit. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 44%, Recolta T. Vladimirescu 56%.
A.C.Oltenia - Recolta T. Vladimirescu 3:6