Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24983
F. C. Onesti viitorul 21
1xextrema_s Tactiek tare
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
66.7 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


12e minuut.
Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak passt de bal met de wreef. Jukica probeert naar een medespeler te passen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Salomon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Petrea controleert de bal met de borst. Derungs rent richting de bal. Met opzet legt Petrea zijn tegenspeler op de grond. Petrea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Salomon met een sublieme pass. Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano met een sublieme pass. Klungelig pakt Bjørk de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 47%, viitorul 21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Onesti - viitorul 21 0:0

49e minuut.
Derungs geeft de bal voor. Jukica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salbert. Salbert krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Cacciavillano geeft een lange en hoge pass. Jałyński kopt de bal weg. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica verovert de bal door een tackle van achteren. Jukica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - viitorul 21 0:1

61e minuut.
Pleśniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jukica rent richting de bal. Jukica passt de bal in één keer door. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - viitorul 21 1:1

67e minuut.
Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak passt de bal met de wreef. Tosun geeft een hoge lob. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - viitorul 21 1:2

77e minuut.
Inworp. Jukica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleśniak speelt de bal door. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Domenech bokst de bal weg.

89e minuut.
Salomon geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Floarea stond buitenspel. Grămadă neemt vlug de vrije trap. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 37%, viitorul 21 63%.
F. C. Onesti - viitorul 21 1:2