Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Red Lions FC
Univ.1 Tactiek asdfggh
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 69.5
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Mândruleanu rent richting de bal. Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborkin met een sublieme pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... Fudayl bokst de bal weg.

10e minuut.
Wnęczak met een sublieme pass. Krölin rent richting de bal. Isling onderschept slim de pass. Isling geeft een hoge lob. Olivato krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Piwownik is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguilera neemt de hoekschop. Piwownik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaborkin onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skořepa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piwownik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inhauser rent richting de bal. Kibarses onderschept slim de pass. Kibarses passt de bal in één keer door. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević draait met de bal, schiet en ... Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 60%, Red Lions FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Red Lions FC 0:0

48e minuut.
Kibarses met een sublieme pass. Anteljević rent richting de bal. Anteljević passt de bal met de wreef. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft een lange en hoge pass. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Crişan passt de bal met de wreef. Skořepa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capozzoli. Capozzoli krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bogunia onderschept slim de pass. Bogunia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kibarses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibarses geeft de bal voor. Isling springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Wnęczak met de inworp. Anteljević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crişan. Crişan krijgt een gele kaart. Anteljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Piwownik met een sublieme pass. Mândruleanu is nu in balbezit. Iancu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mândruleanu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mândruleanu kan niet meer verder spelen. Horno komt het veld opgelopen. Aguilera met een snel genomen vrije trap. Piwownik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Iancu passt de bal in één keer door. Anteljević is nu in balbezit. Inhauser maakt een afschuwelijke overtreding. Inhauser krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 62%, Red Lions FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Red Lions FC 0:0