Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29861
Red Lions FC UniversitateaCraiova
asdfggh Tactiek Univ.1
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
69.7 gemiddelde waardering 66.3
incredible Schieten formidable
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


1e minuut.
Chyliński passt de bal zonder na te denken. Mândruleanu heeft problemen om de bal te vangen. Skořepa rent richting de bal. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojnić geeft een hoge lob. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Klungelig pakt Świstak de bal. Świstak passt de bal in één keer door. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 1:0

11e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Świstak geeft de bal voor. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 2:0

19e minuut.
Isling is nu in balbezit. Bălţeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bălţeanu speelt de bal door. Isling neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Stojnić speelt de bal door. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 2:1

24e minuut.
Klungelig pakt Piwownik de bal. Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin speelt de bal door. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Olivato met een sublieme pass. Radosny rent richting de bal. Radosny passt de bal met de wreef. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Olivato kopt de bal weg. Isling is nu in balbezit. Gonda maakt een afschuwelijke overtreding. Isling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaborkin komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Skořepa kopt de bal weg. Świstak is nu in balbezit. Świstak geeft de bal voor. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal in één keer door. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu geeft een hoge lob. Skořepa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Olivato rent richting de bal. Olivato passt de bal in één keer door. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 3:1

42e minuut.
Stojnić geeft de bal voor. Piwownik rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stojnić zal de hoekschop nemen. Piwownik maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Prate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kovriakovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iancu krijgt een gele kaart. Skořepa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piwownik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Del Prate bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Del Prate probeert naar een medespeler te passen. Inhauser kopt de bal weg. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić geeft een lange en hoge pass. Piwownik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 37%, UniversitateaCraiova 63%.
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 3:2

46e minuut.
Radosny met een sublieme pass. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić met een sublieme pass. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Iancu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Świstak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świstak probeert naar een medespeler te passen. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... Fudayl bokst de bal weg.

53e minuut.
Bogunia met een sublieme pass. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft de bal voor. Stojnić geeft de bal voor. Skořepa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stojnić zal de hoekschop nemen. Daar is Skořepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skořepa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser geeft een hoge lob. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Kovriakovas probeert naar een medespeler te passen. Świstak is nu in balbezit. Świstak met een sublieme pass. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Isling kopt de bal weg. Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivato is nu in balbezit. Olivato schiet op doel. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 4:2

84e minuut.
Inhauser passt de bal met de wreef. Daar is Olivato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 5:2

86e minuut.
Fudayl speelt de bal door. Crişan kopt de bal weg. Skořepa is nu in balbezit. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 32%, UniversitateaCraiova 68%.
Red Lions FC - UniversitateaCraiova 5:2