Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4933
A.C.Oltenia UniversitateaCraiova
5D.2 Tactiek Univ.1
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
56.6 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Dorobanţ rent richting de bal. Gonda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dorobanţ de bal onder controle te krijgen. Redak is nu in balbezit. Redak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Skořepa de bal. Bieczyński rent richting de bal. Skořepa onderschept slim de pass. Skořepa schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 0:1

14e minuut.
Stojnić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Šunjić de bal onder controle te krijgen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 0:2

15e minuut.
Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery geeft een hoge lob. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gonda rent richting de bal. Gonda passt de bal zonder na te denken. Eidery rent richting de bal. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bieczyński geeft een hoge lob. Inworp. Krölin met de inworp. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Redak haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery is nu in balbezit. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stojnić speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürner. Kürner krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Crişan rent richting de bal. Cervatiuc is nu in balbezit. Redak verovert de bal door een tackle van achteren. Redak draait met de bal, schiet en ... Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 0:3

39e minuut.
Pătru is nu in balbezit. Pătru probeert naar een medespeler te passen. Hâldan speelt de bal door. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Fudayl bokst de bal weg.

40e minuut.
Redak rent richting de bal. Crişan rent richting de bal. Kürner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kürner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal met de wreef. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 48%, UniversitateaCraiova 52%.
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 0:3

46e minuut.
Radmüller komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nadaský met een sublieme pass. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić passt de bal zonder na te denken. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft de bal voor. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Eidery maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nadaský kopt de bal weg. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor. Rosiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilera zal de hoekschop nemen. Redak maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 0:4

74e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft een hoge lob. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 1:4

76e minuut.
Redak rent richting de bal. Redak geeft een hoge lob. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 1:5

78e minuut.
Radmüller heeft problemen om de bal te vangen. Radmüller met een sublieme pass. Eidery onderschept slim de pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Eidery rent richting de bal. Eidery geeft een hoge lob. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 1:6

85e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Inworp. Koryzna met een snelle inworp. Radmüller heeft problemen om de bal te vangen. Radmüller geeft de bal voor. Fudayl bokst de bal weg. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 2:6

88e minuut.
Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Redak is nu in balbezit. Nadaský onderschept slim de pass. Nadaský geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 28%, UniversitateaCraiova 72%.
A.C.Oltenia - UniversitateaCraiova 2:6