Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova A.C.Oltenia
Univ.1 Tactiek 5D.2
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
16 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
65.1 gemiddelde waardering 56.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser passt de bal met de wreef. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 1:0

10e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mândruleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skořepa rent richting de bal. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 2:0

11e minuut.
Kürner passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal zonder na te denken. Skořepa rent richting de bal. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 3:0

13e minuut.
Mândruleanu passt de bal in één keer door. Inhauser geeft een lange en hoge pass. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 4:0

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dorobanţ stond buitenspel. Gonda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piwownik kopt de bal weg. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 5:0

20e minuut.
Bieczyński controleert de bal met de borst. Šunjić geeft de bal voor. Krölin speelt de bal door. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pătru geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dorobanţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiacu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fudayl bokst de bal weg.

30e minuut.
Cervatiuc onderschept slim de pass. Cervatiuc geeft een hoge lob. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 6:0

35e minuut.
Dorobanţ controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bălţeanu neemt vlug de vrije trap. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 7:0

41e minuut.
Hâldan passt de bal zonder na te denken. Pătru rent richting de bal. Aguilera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguilera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pătru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pătru met een snel genomen vrije trap. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 7:1

45e minuut.
Inworp. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 55%, A.C.Oltenia 45%.
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 7:1

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nadaský geeft de bal voor. Rosiewicz is nu in balbezit. Gonda onderschept slim de pass. Gonda speelt de bal door. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Herrera passt de bal met de wreef. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller passt de bal zonder na te denken. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 7:2

54e minuut.
Radmüller passt de bal zonder na te denken. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 7:3

58e minuut.
Crişan geeft de bal voor. Šunjić kopt de bal weg. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 8:3

63e minuut.
Chiacu geeft een hoge lob. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Crişan kopt de bal weg. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piwownik neemt de hoekschop. Skořepa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 9:3

68e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna passt de bal in één keer door. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mândruleanu kopt de bal weg. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas met een sublieme pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inhauser passt de bal in één keer door. Crişan met een sublieme pass. Mândruleanu heeft problemen om de bal te vangen. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 10:3

89e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Gonda onderschept slim de pass. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 70%, A.C.Oltenia 30%.
UniversitateaCraiova - A.C.Oltenia 10:3