Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59999
viitorul 21 DANFC
tare Tactiek cfa mirror
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
68.9 gemiddelde waardering 68.4
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Biecke stond buitenspel. Gjokutaj maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger is nu in balbezit. Salomon onderschept slim de pass. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński is nu in balbezit. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Reiziger heeft problemen om de bal te vangen. Reiziger schiet op doel. Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Domenech met een sublieme pass. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser passt de bal in één keer door. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia geeft de bal voor. Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cavagnari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - DANFC 0:1

23e minuut.
Speltdoorn is nu in balbezit. Nitti verovert de bal door een tackle van achteren. Nitti geeft de bal voor. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Gjokutaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjokutaj speelt de bal door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - DANFC 0:2

31e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia speelt de bal door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari geeft de bal voor. Domenech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - DANFC 0:3

40e minuut.
Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Reiziger springt en kopt de bal. Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - DANFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 71%, DANFC 29%.
viitorul 21 - DANFC 0:4

46e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal met de wreef. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Domenech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - DANFC 0:5

51e minuut.
Tosun rent richting de bal. Tosun passt de bal met de wreef. Lebedev onderschept slim de pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Speltdoorn. Reiziger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nitti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cavagnari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - DANFC 0:6

57e minuut.
Olaza rent richting de bal. Olaza geeft de bal voor. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Cavagnari onderschept slim de pass. Cavagnari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Salbert speelt de bal door. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pałkus zijn tegenspeler op de grond. Pałkus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal zonder na te denken. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Mateescu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Saviano komt het veld opgelopen. Kałuża komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Olaza passt de bal in één keer door. Nitti rent richting de bal. Nitti passt de bal in één keer door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Biecke kopt de bal weg. Saviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviano geeft een hoge lob. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea schiet op doel. Zdun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Petrea geeft een hoge lob. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser is nu in balbezit. Biecke onderschept slim de pass. Biecke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cavagnari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Graef komt het veld opgelopen. Skyrianoglou komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Buia geeft een hoge lob. Kałuża kopt de bal weg. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou schiet op doel. Domenech probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rapacz heeft problemen om de bal te vangen. Rapacz geeft een hoge lob. De Graef kopt de bal weg. Daar is Skyrianoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nitti verovert de bal door een tackle van achteren. Nitti geeft een hoge lob. Kałuża kopt de bal weg. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tosun passt de bal zonder na te denken. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Graef. De Graef krijgt een gele kaart. Floarea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petrea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Buia rent richting de bal. Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert geeft een hoge lob. Skyrianoglou heeft problemen om de bal te vangen. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 74%, DANFC 26%.
viitorul 21 - DANFC 0:6