Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix Avantul Suseni
baraj Tactiek sezon nou pres
43% Balbezit 57%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 71
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel probeert naar een medespeler te passen. Butacu is nu in balbezit. Butacu geeft een hoge lob. Dośpiał rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pitel neemt de hoekschop. Daar is Dośpiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dośpiał schiet op doel. Ruddock bokst de bal weg.

25e minuut.
Dahlhoff geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estéves stond buitenspel. Caspers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. Ruddock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Antoci kopt de bal weg. Estéves rent richting de bal. Estéves passt de bal in één keer door. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pitel met de inworp. Butacu met een sublieme pass. Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel geeft een hoge lob. Dośpiał krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Estéves controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Caspers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urzică probeert de bal met de borst te controleren. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 48%, Avantul Suseni 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - Avantul Suseni 0:0

54e minuut.
da Ajuda bereikt de bal nog maar net als eerste. da Ajuda met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft de bal voor. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Avantul Suseni 1:0

62e minuut.
Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş geeft een hoge lob. Pitel rent richting de bal. Pitel geeft de bal voor. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Toro passt de bal zonder na te denken. Caspers is nu in balbezit. Caspers geeft de bal voor. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kardasz komt het veld opgelopen. Pitel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruddock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Dośpiał de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Antoci heeft problemen om de bal te vangen. Antoci speelt de bal door. Estéves rent richting de bal. Estéves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Avantul Suseni 2:0

85e minuut.
Pakos passt de bal met de wreef. Caspers onderschept slim de pass. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves draait met de bal, schiet en ... Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pitel verovert de bal door een tackle van achteren. Pitel geeft een lange en hoge pass. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kardasz speelt de bal door. Sysio rent richting de bal. Sysio passt de bal zonder na te denken. Estéves is nu in balbezit. Estéves draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 41%, Avantul Suseni 59%.
Royal Phoenix - Avantul Suseni 2:0