Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 18296
Recolta T. Vladimirescu Steaua lu Manole
Creanta Tactiek ctd_e_e_sus
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
45 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 30.5
incredible Schieten weak
outstanding Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański passt de bal zonder na te denken. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 1:0

6e minuut.
Vavilov passt de bal in één keer door. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Janák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janák krijgt een gele kaart. Wultański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marsiglioni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty geeft de bal voor. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Kyselica passt de bal met de wreef. Mitkov met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg van het doel. Mitkov kopt de bal weg. Năstaş controleert de bal met de borst. Năstaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 2:0

11e minuut.
Epure met een sublieme pass. Neculñir rent richting de bal. Neculñir passt de bal met de wreef. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Năstaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 3:0

13e minuut.
Poštić speelt de bal door. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni passt de bal in één keer door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg. Kyselica kopt de bal weg. Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Mitkov rent richting de bal. Mitkov passt de bal zonder na te denken. Wultański is nu in balbezit. Wultański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Mitkov heeft problemen om de bal te vangen. Mitkov passt de bal zonder na te denken. Wultański rent richting de bal. Wultański draait met de bal, schiet en ... Paal! Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wultański zal de hoekschop nemen. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş bokst de bal weg.

26e minuut.
Hải Khôi geeft een hoge lob. Daar is Mirqasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirqasimov kopt de bal weg. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bastos passt de bal met de wreef. Poštić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marsiglioni. Marsiglioni krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Wultański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wultański geeft de bal voor. Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 4:0

32e minuut.
Tłusty geeft een hoge lob. Janák kopt de bal weg. Lhermine heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wultański zal de hoekschop nemen. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 5:0

35e minuut.
Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitkov passt de bal met de wreef. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lhermine kopt de bal weg. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica passt de bal met de wreef. Mitkov geeft de bal voor. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Marsiglioni speelt de bal door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov passt de bal zonder na te denken. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marsiglioni verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiglioni geeft een lange en hoge pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitkov geeft een lange en hoge pass. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 22%, Steaua lu Manole 78%.
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 5:0

47e minuut.
Mirqasimov geeft een lange en hoge pass. Wultański rent richting de bal. Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 6:0

52e minuut.
Paraschiv passt de bal met de wreef. Wultański rent richting de bal. Marsiglioni speelt de bal door. Klungelig pakt Năstaş de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tłusty geeft de bal voor. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov passt de bal met de wreef. Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Wultański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 7:0

59e minuut.
Epure is nu in balbezit. Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni met een sublieme pass. Năstaş heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 8:0

60e minuut.
Tłusty passt de bal zonder na te denken. Kyselica heeft problemen om de bal te vangen. Kyselica geeft een hoge lob. Wultański is nu in balbezit. Wultański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wultański geeft de bal voor. Muntenuş met een sublieme pass. Epure kopt de bal weg. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 9:0

62e minuut.
Andries komt het veld opgelopen. Milin komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański passt de bal in één keer door. Kyselica speelt de bal door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wultański neemt de hoekschop. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Wultański met een snelle inworp. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 10:0

67e minuut.
Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica geeft een lange en hoge pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 11:0

69e minuut.
Mirqasimov onderschept slim de pass. Mirqasimov geeft de bal voor. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 12:0

72e minuut.
Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov passt de bal in één keer door. Wultański rent richting de bal. Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vavilov is nu in balbezit. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. De bal raakt de paal. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Kyselica kopt de bal weg. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 13:0

75e minuut.
Mirqasimov rent richting de bal. Mirqasimov geeft de bal voor. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 14:0

83e minuut.
Neculñir geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wultański de bal onder controle te krijgen. Janák is nu in balbezit. Mirqasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Mirqasimov geeft een lange en hoge pass. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Andries rent richting de bal. Andries passt de bal in één keer door. Neculñir heeft problemen om de bal te vangen. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Tłusty passt de bal in één keer door. Vavilov is nu in balbezit. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 15:0

90e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal in één keer door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 28%, Steaua lu Manole 72%.
Recolta T. Vladimirescu - Steaua lu Manole 15:0