Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole Recolta T. Vladimirescu
ctd_e_e_sus Tactiek Creanta
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 61.4
average Schieten outstanding
average Passen formidable
average Verdedigen solid


2e minuut.
Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft de bal voor. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:1

3e minuut.
Paraschiv passt de bal zonder na te denken. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty passt de bal in één keer door. Kyselica geeft een lange en hoge pass. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Năstaş rent richting de bal. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:2

7e minuut.
Kyselica onderschept slim de pass. Kyselica passt de bal zonder na te denken. Tłusty met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:3

8e minuut.
Vavilov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wultański met een snelle inworp. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hải Khôi rent richting de bal. Tłusty onderschept slim de pass. Tłusty met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.

20e minuut.
Kyselica speelt de bal door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal met de wreef. Wultański is nu in balbezit. Wultański schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.

24e minuut.
Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:4

31e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Tütüncü kopt de bal weg. Paraschiv probeert de bal aan de voet te houden. Poštić rent richting de bal. Poštić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Mirqasimov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft de bal voor. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Mitkov onderschept slim de pass. Dalyan rent richting de bal. Met opzet legt Mitkov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mitkov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mitkov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dalyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dalyan kan niet meer verder spelen. Epure komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański geeft de bal voor. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Hải Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tłusty zal de hoekschop nemen. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 72%, Recolta T. Vladimirescu 28%.
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:5

47e minuut.
Neculñir geeft een hoge lob. Inworp. Wultański met de inworp. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kyselica rent richting de bal. Kyselica passt de bal in één keer door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:6

51e minuut.
Tłusty passt de bal met de wreef. Kłopot rent richting de bal. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:7

52e minuut.
Kyselica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andries komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:8

54e minuut.
Năstaş onderschept slim de pass. Kłopot met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:9

55e minuut.
Mirqasimov geeft een lange en hoge pass. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Năstaş de bal. Andries rent richting de bal. Kłopot verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:11

61e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Năstaş passt de bal met de wreef. Janák rent richting de bal. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isar komt het veld opgelopen. Kámen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Tłusty passt de bal in één keer door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:12

67e minuut.
Poštić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Blondel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Janák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wultański is nu in balbezit. Wultański draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:13

68e minuut.
Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos probeert naar een medespeler te passen. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Milin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Epure is nu in balbezit. Marsiglioni verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiglioni geeft de bal voor. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:14

75e minuut.
Mirqasimov passt de bal zonder na te denken. Neculñir is nu in balbezit. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:15

77e minuut.
Kłopot is nu in balbezit. Marsiglioni verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiglioni probeert naar een medespeler te passen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vavilov kopt de bal weg. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański passt de bal met de wreef. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Marsiglioni passt de bal in één keer door. Kámen is nu in balbezit. Kámen geeft de bal voor. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni passt de bal in één keer door. Tłusty geeft de bal voor. Wultański maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:16

89e minuut.
Kłopot probeert naar een medespeler te passen. Bastos probeert naar een medespeler te passen. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 78%, Recolta T. Vladimirescu 22%.
Steaua lu Manole - Recolta T. Vladimirescu 0:17