Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 47558
F. C. Onesti FC Full Speed
3 ATT Tactiek full speed dr
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
68.3 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Silion geeft een lange en hoge pass. Pytlasiński kopt de bal weg. Negrão is nu in balbezit. Negrão draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

14e minuut.
Kamel geeft de bal voor. Kopaniecki kopt de bal weg. Nhật Bảo Long met een sublieme pass. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cook met een snelle inworp. Cracoş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pleśniak. Pleśniak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bjørk probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamel. Bjørk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleśniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Črlenec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - FC Full Speed 1:0

44e minuut.
Tokdemir rent richting de bal. Tokdemir geeft de bal voor. Cook rent richting de bal. Cook geeft een lange en hoge pass. Buquerin maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - FC Full Speed 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 46%, FC Full Speed 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Onesti - FC Full Speed 1:1

57e minuut.
Silion rent richting de bal. Silion speelt de bal door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Mirović komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nhật Bảo Long verovert de bal door een tackle van achteren. Jukica is nu in balbezit. Jukica passt de bal in één keer door. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Silion probeert naar een medespeler te passen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook probeert naar een medespeler te passen. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Silion kopt de bal weg. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft de bal voor. Buquerin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - FC Full Speed 1:2

86e minuut.
Klungelig pakt Črlenec de bal. Jukica probeert naar een medespeler te passen. Pytlasiński is nu in balbezit. Negrão onderschept slim de pass. Negrão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kamel geeft de bal voor. Mirović speelt de bal door. Bjørk kopt de bal weg. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - FC Full Speed 2:2

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Acero niet meer kan verder spelen. Calvo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 52%, FC Full Speed 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Onesti - FC Full Speed 2:2