Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed F. C. Onesti
full speed dr Tactiek 1xextrema_s
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 2
68.4 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Tokdemir probeert de bal met de borst te controleren. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada maakt een afschuwelijke overtreding. Rosada is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

2e minuut.
Črlenec kopt de bal weg. Melaschenko is nu in balbezit. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Črlenec controleert de bal met de borst. Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Črlenec naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Daar is Buquerin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buquerin geeft de bal voor. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş schiet op doel. Negrão probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grămadă heeft problemen om de bal te vangen. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ... Pytlasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jendrysiak probeert naar een medespeler te passen. Tokdemir kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cacciavillano de bal onder controle te krijgen. Linimaier geeft de bal voor. Buquerin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Melaschenko probeert naar een medespeler te passen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir is nu in balbezit. Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrysiak geeft een hoge lob. Bjørk kopt de bal weg. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 49%, F. C. Onesti 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Full Speed - F. C. Onesti 0:0

50e minuut.
Pytlasiński kopt de bal weg. Linimaier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacciavillano. Cacciavillano krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Moya Martín geeft de bal voor. Klungelig pakt Negrão de bal. Buquerin rent richting de bal. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. Jendrysiak bokst de bal weg.

60e minuut.
Pytlasiński passt de bal met de wreef. Kopaniecki geeft een hoge lob. Gawdat met een sublieme pass. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Moya Martín met een sublieme pass. Linimaier rent richting de bal. Linimaier geeft de bal voor. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - F. C. Onesti 1:0

77e minuut.
Moya Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linimaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Linimaier geeft de bal voor. Cracoş kopt de bal weg. Grămadă heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft de bal voor. Negrão springt en kopt de bal. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pytlasiński verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Moya Martín de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki is nu in balbezit. Buquerin onderschept slim de pass. Buquerin geeft de bal voor. Negrão springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Birkedal geeft een hoge lob. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel. Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 40%, F. C. Onesti 60%.
FC Full Speed - F. C. Onesti 1:0