Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 35557
Red Lions FC Elite Sport Club
asdfggh Tactiek AfterHyb
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
70.7 gemiddelde waardering 68.6
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Berntsen probeert naar een medespeler te passen. Zaborkin is nu in balbezit. Serejo verovert de bal door een tackle van achteren. Serejo draait met de bal, schiet en ... Krušlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 0:1

7e minuut.
Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magdziej. Magdziej krijgt een gele kaart. Iancu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević met een snel genomen vrije trap. Radosny rent richting de bal. Radosny geeft een hoge lob. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. Galleguillos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Elite Sport Club 1:1

8e minuut.
Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Serejo rent richting de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo verovert de bal door een tackle van achteren. Serejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Özenir probeert de bal aan de voet te houden. Borrallo rent richting de bal. Borrallo probeert naar een medespeler te passen. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ... Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serejo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isling raakt geblesseerd tijdens het duel. Závodi geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Isling neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Wnęczak is nu in balbezit. Chiacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wnęczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Anteljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak geeft een hoge lob. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bogunia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinčić met een snelle inworp. Cemerikić geeft de bal voor. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir onderschept slim de pass. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Olivato met een sublieme pass. Radosny is nu in balbezit. Verdeţ probeert naar een medespeler te passen. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel. Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cemerikić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iancu probeert naar een medespeler te passen. Radosny rent richting de bal. Radosny geeft de bal voor. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 43%, Elite Sport Club 57%.
Red Lions FC - Elite Sport Club 2:1

50e minuut.
Özenir is nu in balbezit. Özenir passt de bal in één keer door. Zaborkin rent richting de bal. Serejo onderschept slim de pass. Serejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Elite Sport Club 2:2

53e minuut.
Olivato rent richting de bal. Anteljević is nu in balbezit. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vinčić passt de bal zonder na te denken. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serejo de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ... Krušlin bokst de bal weg.

62e minuut.
Cemerikić geeft een hoge lob. Magdziej kopt de bal weg. Borrallo rent richting de bal. Borrallo geeft een lange en hoge pass. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal. Krušlin bokst de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Elite Sport Club 2:3

66e minuut.
Vinčić passt de bal zonder na te denken. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chyliński. Chyliński krijgt een gele kaart. Serejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kibarses komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Verdeţ geeft een hoge lob. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaborkin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bogunia geeft een lange en hoge pass. Radosny met een sublieme pass. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Chiacu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Elite Sport Club 3:3

76e minuut.
Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ geeft een hoge lob. Borrallo kopt de bal weg. Serejo is nu in balbezit. Serejo draait met de bal, schiet en ... Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 42%, Elite Sport Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Lions FC - Elite Sport Club 3:3