Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club Red Lions FC
AfterHyb Tactiek asdfggh
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 69.2
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Berntsen geeft een lange en hoge pass. Serejo kopt de bal weg. Daar is Iancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu passt de bal met de wreef. Serejo is nu in balbezit. Serejo schiet op doel. Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Red Lions FC 1:0

22e minuut.
Daar is Isling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević is nu in balbezit. Berntsen onderschept slim de pass. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zaborkin kopt de bal weg. Isling is nu in balbezit. Verdeţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verdeţ krijgt een gele kaart. Isling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isling kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Sport Club - Red Lions FC 1:1

27e minuut.
Závodi onderschept slim de pass. Závodi passt de bal in één keer door. Rokkos probeert naar een medespeler te passen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Red Lions FC 2:1

33e minuut.
Özenir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capozzoli de bal. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Świstak met een sublieme pass. Isling rent richting de bal. Berntsen is nu in balbezit. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling draait met de bal, schiet en ... Galleguillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 65%, Red Lions FC 35%.
Elite Sport Club - Red Lions FC 2:1

46e minuut.
Wnęczak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Özenir probeert naar een medespeler te passen. Bogunia rent richting de bal. Bogunia geeft een lange en hoge pass. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos bokst de bal weg.

78e minuut.
Verdeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anteljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević komt bij de bal en schiet. Paal! Galleguillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ... Galleguillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Sport Club - Red Lions FC 2:2

82e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Verdeţ rent richting de bal. Radosny maakt een afschuwelijke overtreding. Radosny krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vinčić passt de bal zonder na te denken. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu geeft een hoge lob. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny passt de bal in één keer door. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak geeft een hoge lob. Olivato springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 63%, Red Lions FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elite Sport Club - Red Lions FC 2:2