Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova DANFC
Univ.1 Tactiek cfa mirror
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
67.6 gemiddelde waardering 67.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Nitti probeert naar een medespeler te passen. Cabrito rent richting de bal. Redak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrito raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cabrito kan niet meer verder spelen. De Graef komt het veld opgelopen. Osoro met een snel genomen vrije trap. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser geeft een lange en hoge pass. Reiziger kopt de bal weg. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Nitti is nu in balbezit. Nitti passt de bal zonder na te denken. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - DANFC 0:1

8e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa speelt de bal door. Klungelig pakt Buia de bal. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser begaat een overtreding. Redak raakt geblesseerd tijdens het duel. Redak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjokutaj met de inworp. Buia met een sublieme pass. Gjokutaj geeft een hoge lob. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia met een sublieme pass. Nitti geeft een lange en hoge pass. Reiziger springt en kopt de bal. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - DANFC 0:2

27e minuut.
Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Redak probeert de bal met de borst te controleren. De Graef begaat een overtreding. De Graef krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Keser probeert naar een medespeler te passen. Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj speelt de bal door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Eidery geeft een hoge lob. Figueroa kopt de bal weg. Inhauser heeft problemen om de bal te vangen. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Buia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čabrilo komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Crişan passt de bal met de wreef. De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Redak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redak schiet op doel. Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - DANFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 68%, DANFC 32%.
UniversitateaCraiova - DANFC 1:2

50e minuut.
Čabrilo is nu in balbezit. Eidery onderschept slim de pass. Eidery geeft een hoge lob. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Buclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Čabrilo probeert de bal met de borst te controleren. Eidery is nu in balbezit. Eidery passt de bal zonder na te denken. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nitti neemt de hoekschop. Reiziger kopt de bal weg. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Keser met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavagnari de bal. Met opzet legt Bălţeanu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bălţeanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Osoro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gjokutaj de bal. Gjokutaj geeft een hoge lob. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - DANFC 1:3

66e minuut.
Skořepa onderschept slim de pass. Keser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skořepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skořepa schiet op doel. Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - DANFC 2:3

67e minuut.
Skyrianoglou komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft de bal voor. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De Graef passt de bal met de wreef. Nitti probeert naar een medespeler te passen. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gonda passt de bal met de wreef. Inhauser rent richting de bal. Inhauser passt de bal in één keer door. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Skyrianoglou geeft een lange en hoge pass. Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - DANFC 2:4

86e minuut.
Čabrilo rent richting de bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een hoge lob. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Buclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 66%, DANFC 34%.
UniversitateaCraiova - DANFC 2:4