Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46306
DANFC UniversitateaCraiova
cfa mirror Tactiek Univ.1
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 66.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Keser passt de bal met de wreef. Nitti probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Buia geeft een hoge lob. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudayl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - UniversitateaCraiova 1:0

17e minuut.
Gjokutaj passt de bal zonder na te denken. Pałkus rent richting de bal. Pałkus passt de bal in één keer door. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Bălţeanu rent richting de bal. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buia neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Fudayl rent richting de bal. Krölin rent richting de bal. Met opzet legt Cavagnari zijn tegenspeler op de grond. Cavagnari krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Krölin verovert de bal door een tackle van achteren. Krölin passt de bal zonder na te denken. Aguilera geeft de bal voor. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zdun bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Crişan rent richting de bal. Nitti onderschept slim de pass. Nitti passt de bal zonder na te denken. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Buia is nu in balbezit. Buia probeert naar een medespeler te passen. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Buia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałkus geeft de bal voor. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - UniversitateaCraiova 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 23%, UniversitateaCraiova 77%.
DANFC - UniversitateaCraiova 2:0

46e minuut.
Cavagnari probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - UniversitateaCraiova 3:0

51e minuut.
Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Krölin onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Eidery geeft een hoge lob. Inworp. Keser met de inworp. Buia geeft een hoge lob. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inhauser geeft een lange en hoge pass. Piwownik rent richting de bal. Met opzet legt Lebedev zijn tegenspeler op de grond. Lebedev krijgt een gele kaart. Piwownik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mateescu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Piwownik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kałuża komt het veld opgelopen. Saviano komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Keser geeft een hoge lob. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal zonder na te denken. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kałuża controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Čabrilo komt het veld opgelopen. Skyrianoglou komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Skyrianoglou geeft een lange en hoge pass. Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 24%, UniversitateaCraiova 76%.
DANFC - UniversitateaCraiova 3:0