Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31743
viitorul 21 A.C.Oltenia
tare Tactiek 5D.2
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 57.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Angioli geeft een hoge lob. Dorobanţ kopt de bal weg. Koryzna is nu in balbezit. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ schiet op doel. De los Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jałyński is nu in balbezit. De los Ríos rent richting de bal. Dorobanţ onderschept slim de pass. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 0:1

10e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński onderschept slim de pass. Madureira onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Victoor zal de hoekschop nemen. Sfeclă bokst de bal weg.

14e minuut.
Speltdoorn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cervatiuc de bal. Floarea is nu in balbezit. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 1:1

15e minuut.
Salbert probeert naar een medespeler te passen. Tosun geeft een lange en hoge pass. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 2:1

20e minuut.
Angioli geeft een lange en hoge pass. Speltdoorn kopt de bal weg. Herrera is nu in balbezit. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan geeft de bal voor. De los Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pătru onderschept slim de pass. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 3:1

33e minuut.
Tosun onderschept slim de pass. Angioli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tosun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caldenteny legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 4:1

42e minuut.
Speltdoorn speelt de bal door. Victoor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hâldan. Hâldan krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Radmüller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 62%, A.C.Oltenia 38%.
viitorul 21 - A.C.Oltenia 4:1

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Angioli kopt de bal weg. Daar is Speltdoorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas met een sublieme pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas met een sublieme pass. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Nadaský onderschept slim de pass. Nadaský geeft de bal voor. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 4:2

61e minuut.
Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon geeft de bal voor. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă bokst de bal weg.

64e minuut.
Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmüller met de inworp. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nadaský met een sublieme pass. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een hoge lob. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Šunjić met een sublieme pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas passt de bal zonder na te denken. Chiacu rent richting de bal. Chiacu geeft de bal voor. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 4:3

80e minuut.
Angioli rent richting de bal. Angioli geeft de bal voor. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft een hoge lob. Chiacu springt en kopt de bal. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Salbert heeft problemen om de bal te vangen. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft een hoge lob. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen. De los Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - A.C.Oltenia 4:4

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De los Ríos niet meer kan verder spelen. Barosanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 65%, A.C.Oltenia 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viitorul 21 - A.C.Oltenia 4:4