Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6860
A.C.Oltenia viitorul 21
5D.2 Tactiek tare
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
55.6 gemiddelde waardering 69.7
excellent Schieten incredible
good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Biecke rent richting de bal. Bieczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Biecke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aira Lindoso komt bij de bal en schiet. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Pătru de bal. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătru begaat een overtreding. Pătru krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rapacz onderschept slim de pass. Rapacz passt de bal met de wreef. Aira Lindoso rent richting de bal. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:2

16e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Kettu onderschept slim de pass. Kettu speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kettu kopt de bal weg. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński passt de bal met de wreef. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kürner kan de bal niet met de borst controleren. Floarea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürner. Floarea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aira Lindoso wilt de vrije trap nemen. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tosun met de inworp. Floarea met een sublieme pass. Rapacz geeft de bal voor. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. Kürner heeft problemen om de bal te vangen. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapacz met de inworp. Aira Lindoso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chiacu passt de bal in één keer door. Tosun is nu in balbezit. Tosun geeft een hoge lob. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:3

32e minuut.
Biecke kan de bal niet met de borst controleren. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso onderschept slim de pass. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:4

34e minuut.
Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Kürner onderschept slim de pass. Kürner speelt de bal door. Rapacz geeft een lange en hoge pass. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rapacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Floarea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:5

36e minuut.
Tosun rent richting de bal. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft de bal voor. Dorobanţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Domenech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kürner kopt de bal weg. Klungelig pakt Tosun de bal. Tosun passt de bal met de wreef. Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een lange en hoge pass. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:6

41e minuut.
Šunjić speelt de bal door. Pătru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz onderschept slim de pass. Rapacz geeft de bal voor. Biecke springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rapacz passt de bal zonder na te denken. Aira Lindoso rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Šunjić ... Strafschop! Šunjić krijgt een gele kaart. Aira Lindoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biecke zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:7

45e minuut.
Inworp. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 61%, viitorul 21 39%.
A.C.Oltenia - viitorul 21 0:7

46e minuut.
Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Rapacz met een sublieme pass. Aira Lindoso is nu in balbezit. Rapacz is nu in balbezit. Rapacz geeft een lange en hoge pass. Biecke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Nadaský de bal. Floarea is nu in balbezit. Angioli rent richting de bal. Floarea onderschept slim de pass. Floarea draait met de bal, schiet en ... Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Nadaský rent richting de bal. Nadaský geeft een lange en hoge pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Radmüller passt de bal met de wreef. Jałyński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Salomon de bal onder controle te krijgen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Salbert geeft een lange en hoge pass. Nadaský bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadaský geeft een hoge lob. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - viitorul 21 1:7

84e minuut.
Domenech met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Šunjić de bal. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Salomon geeft de bal voor. Jałyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villegas zal de hoekschop nemen. Rosiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 40%, viitorul 21 60%.
A.C.Oltenia - viitorul 21 1:7