Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole Royal Phoenix
ctd_e_e_sus Tactiek atac 1
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
32.5 gemiddelde waardering 56.9
weak Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


11e minuut.
Berescu onderschept slim de pass. Berescu speelt de bal door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:1

18e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir rent richting de bal. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:2

26e minuut.
Berescu passt de bal met de wreef. Săndulescu is nu in balbezit. Vavilov verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciuboată zal de hoekschop nemen. Vavilov controleert de bal met de borst. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ursuţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Małyszek kopt de bal weg. Daar is Lhermine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:3

36e minuut.
Berescu rent richting de bal. Neculñir onderschept slim de pass. Małyszek onderschept slim de pass. Małyszek schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Berescu passt de bal zonder na te denken. Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Kardasz de bal. Kardasz passt de bal met de wreef. Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată geeft een lange en hoge pass. Lăzărescu krijgt zijn hoofd ertegen. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:5

44e minuut.
Daar is Lhermine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:6

45e minuut.
Berescu met een snelle inworp. Małyszek rent richting de bal. Małyszek geeft de bal voor. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 82%, Royal Phoenix 18%.
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:6

58e minuut.
Epure geeft een lange en hoge pass. Ruddock probeert naar een medespeler te passen. Kardasz kopt de bal weg. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Săndulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epure probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:7

68e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu met een sublieme pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist geeft een hoge lob. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciuboată zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:8

82e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu passt de bal in één keer door. Neculñir rent richting de bal. Berescu onderschept slim de pass. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Epure met een sublieme pass. Małyszek heeft problemen om de bal te vangen. Poštić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poštić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 55%, Royal Phoenix 45%.
Steaua lu Manole - Royal Phoenix 0:8