Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni Recolta T. Vladimirescu
sezon nou pres Tactiek Creanta
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.5 gemiddelde waardering 68.2
outstanding Schieten formidable
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Inworp. Wultański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov geeft een hoge lob. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Debesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Toro geeft een lange en hoge pass. Dośpiał rent richting de bal. Pieczynga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dośpiał is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caloghiru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Blondel trapt de bal weg. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Caloghiru speelt de bal door. Toro is nu in balbezit. Toro passt de bal zonder na te denken. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał schiet op doel. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gunev geeft een hoge lob. Inworp. Tłusty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyselica geeft de bal voor. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Debesa bokst de bal weg.

18e minuut.
Mitkov geeft een hoge lob. Pomper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 0:1

23e minuut.
Pitel passt de bal met de wreef. Caloghiru is nu in balbezit. Caloghiru passt de bal in één keer door. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kyselica is nu in balbezit. Kyselica passt de bal in één keer door. Tłusty rent richting de bal. Tłusty geeft een lange en hoge pass. Wultański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 0:2

27e minuut.
Paraschiv heeft problemen om de bal te vangen. Dośpiał is nu in balbezit. Paraschiv begaat een overtreding. Dośpiał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caloghiru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Toro heeft problemen om de bal te vangen. Toro probeert naar een medespeler te passen. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 1:2

41e minuut.
Pitel passt de bal met de wreef. Caloghiru met een sublieme pass. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 50%, Recolta T. Vladimirescu 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 2:2

48e minuut.
Caloghiru probeert naar een medespeler te passen. Toro is nu in balbezit. Toro geeft de bal voor. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal met de wreef. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 2:3

54e minuut.
Zaloga passt de bal zonder na te denken. Pitel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nesheim. Nesheim krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał passt de bal zonder na te denken. Toro is nu in balbezit. Toro speelt de bal door. Dośpiał rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 3:3

60e minuut.
Andries komt het veld opgelopen. Milin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Tłusty geeft een hoge lob. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 3:4

67e minuut.
Paroháč passt de bal met de wreef. Daar is Pitel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitel passt de bal in één keer door. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 4:4

72e minuut.
Mirqasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro geeft een hoge lob. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał schiet op doel. Milin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pieczynga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dośpiał onderschept slim de pass. Milin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pitel neemt de hoekschop. Caloghiru kopt de bal weg. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru passt de bal zonder na te denken. Toro probeert naar een medespeler te passen. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel met een sublieme pass. Klungelig pakt Caloghiru de bal. Caloghiru geeft een hoge lob. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal. Milin bokst de bal weg.

86e minuut.
Toro is nu in balbezit. Toro speelt de bal door. Caloghiru geeft een lange en hoge pass. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 5:4

88e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Tłusty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pomper de bal. Năstaş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 5:5

89e minuut.
Tłusty geeft een hoge lob. Kyselica kopt de bal weg. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Năstaş springt en kopt de bal. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 38%, Recolta T. Vladimirescu 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avantul Suseni - Recolta T. Vladimirescu 5:5