Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club F. C. Onesti
AfterHyb Tactiek 1xextrema_s
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 70.2
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen briljant


1e minuut.
Inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jukica met een sublieme pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Rokkos is nu in balbezit. Črlenec onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cacciavillano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melaschenko springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Galleguillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Inworp. Jukica met een snelle inworp. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - F. C. Onesti 0:1

15e minuut.
Berntsen passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Rokkos de bal onder controle te krijgen. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magdziej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cemerikić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serejo krijgt zijn hoofd ertegen. Mirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cemerikić controleert de bal met de borst. Melaschenko rent richting de bal. Cemerikić begaat een overtreding. Cemerikić krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen onderschept slim de pass. Cemerikić geeft een hoge lob. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pytlasiński geeft de bal voor. Inworp. Vinčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serejo is nu in balbezit. Serejo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Sport Club - F. C. Onesti 1:1

41e minuut.
Galleguillos probeert naar een medespeler te passen. Jukica rent richting de bal. Özenir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özenir krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jukica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacciavillano met een snel genomen vrije trap. Bjørk kopt de bal weg. Klungelig pakt Berntsen de bal. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Črlenec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pleśniak komt het veld opgelopen. Jendrysiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 56%, F. C. Onesti 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elite Sport Club - F. C. Onesti 1:1

46e minuut.
Cemerikić passt de bal met de wreef. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal zonder na te denken. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - F. C. Onesti 2:1

49e minuut.
Pleśniak kopt de bal weg. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiacu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Magdziej is nu in balbezit. Magdziej passt de bal in één keer door. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. Yeditepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - F. C. Onesti 3:1

57e minuut.
Yeditepe is nu in balbezit. Yeditepe passt de bal met de wreef. Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano geeft een hoge lob. Črlenec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Özenir is nu in balbezit. Özenir geeft een lange en hoge pass. Yeditepe geeft een hoge lob. Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej springt en kopt de bal. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cacciavillano probeert de bal met de borst te controleren. Cacciavillano speelt de bal door. Cemerikić met een sublieme pass. Vinčić geeft de bal voor. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Yeditepe passt de bal zonder na te denken. Cemerikić is nu in balbezit. Cemerikić passt de bal zonder na te denken. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Magdziej is nu in balbezit. Magdziej speelt de bal door. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een hoge lob. Yeditepe kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 46%, F. C. Onesti 54%.
Elite Sport Club - F. C. Onesti 3:1