Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38628
F. C. Onesti Elite Sport Club
1xextrema_s Tactiek AfterHyb
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.6 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


9e minuut.
Derungs kopt de bal weg. Bjørk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cemerikić. Cemerikić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kopaniecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cemerikić met de inworp. Rokkos geeft een hoge lob. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak bokst de bal weg.

24e minuut.
Rokkos geeft de bal voor. Serejo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vinčić zal de hoekschop nemen. Serejo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Elite Sport Club 0:1

34e minuut.
Serejo geeft een lange en hoge pass. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vinčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serejo krijgt zijn hoofd ertegen. Jendrysiak bokst de bal weg.

38e minuut.
Vinčić geeft de bal voor. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki geeft een hoge lob. Cemerikić geeft een hoge lob. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Elite Sport Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 56%, Elite Sport Club 44%.
F. C. Onesti - Elite Sport Club 0:2

50e minuut.
Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bjørk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melaschenko neemt zijn aanloop. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Elite Sport Club 1:2

65e minuut.
Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko schiet op doel. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - Elite Sport Club 2:2

69e minuut.
Vinčić met een snelle inworp. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej geeft een lange en hoge pass. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Elite Sport Club 2:3

74e minuut.
Vinčić speelt de bal door. Derungs geeft een lange en hoge pass. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Elite Sport Club 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 52%, Elite Sport Club 48%.
F. C. Onesti - Elite Sport Club 2:4