Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed Red Lions FC
full speed off Tactiek asdfggh
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 70.5
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 1:0

15e minuut.
Turabov probeert naar een medespeler te passen. Cracoş kopt de bal weg. Negrão rent richting de bal. Negrão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 2:0

29e minuut.
Gawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawdat geeft een lange en hoge pass. Negrão kopt de bal weg. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Del Prate bokst de bal weg.

32e minuut.
Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada geeft een lange en hoge pass. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 3:0

38e minuut.
Isling kopt de bal weg. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak met een sublieme pass. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kamel rent richting de bal. Kamel geeft een hoge lob. Zaborkin kopt de bal weg. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gawdat geeft een hoge lob. Obeadă rent richting de bal. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ... Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 55%, Red Lions FC 45%.
FC Full Speed - Red Lions FC 4:0

47e minuut.
Cracoş speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu maakt een afschuwelijke overtreding. Iancu krijgt een gele kaart. Obeadă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiriac wilt de vrije trap nemen. Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 5:0

48e minuut.
Chyliński passt de bal in één keer door. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak met een sublieme pass. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 6:0

54e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac passt de bal met de wreef. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wnęczak geeft een hoge lob. Isling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 6:1

68e minuut.
Olivato komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Obeadă stond buitenspel. Gogoncea komt het veld opgelopen. Attia komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Radosny passt de bal zonder na te denken. Anteljević is nu in balbezit. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Turabov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Red Lions FC 6:2

85e minuut.
Cracoş passt de bal zonder na te denken. Obeadă rent richting de bal. Capozzoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Capozzoli krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Buquerin probeert naar een medespeler te passen. Olivato rent richting de bal. Chiriac begaat een overtreding. Chiriac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 51%, Red Lions FC 49%.
FC Full Speed - Red Lions FC 6:2