Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28797
Red Lions FC FC Full Speed
asdfggh Tactiek full speed dr
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
70 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


7e minuut.
Moya Martín geeft de bal voor. Negrão springt en kopt de bal. Chyliński heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Chiriac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Obeadă springt en kopt de bal. Del Prate bokst de bal weg. Daar is Chyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - FC Full Speed 0:1

14e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. Radosny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moya Martín raakt geblesseerd tijdens het duel. Silion met een snel genomen vrije trap. Negrão krijgt zijn hoofd ertegen. Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Chyliński geeft de bal voor. Radosny rent richting de bal. Radosny passt de bal in één keer door. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Radosny met een snelle inworp. Zaborkin geeft een hoge lob. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawdat is nu in balbezit. Świstak verovert de bal door een tackle van achteren. Świstak geeft de bal voor. Olivato krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Świstak speelt de bal door. Isling is nu in balbezit. Nhật Bảo Long schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nhật Bảo Long krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Isling is nu in balbezit. Gawdat rent richting de bal. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling schiet op doel. Turabov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chiriac passt de bal in één keer door. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş passt de bal zonder na te denken. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel. Del Prate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wnęczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 49%, FC Full Speed 51%.
Red Lions FC - FC Full Speed 0:1

51e minuut.
Turabov probeert naar een medespeler te passen. Silion kopt de bal weg. Moya Martín controleert de bal met de borst. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Negrão springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Radosny geeft een lange en hoge pass. Daar is Gawdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling onderschept slim de pass. Isling haalt uit met een fantastische trap. Turabov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - FC Full Speed 1:1

61e minuut.
Inworp. Buquerin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buquerin is nu in balbezit. Bogunia geeft een lange en hoge pass. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ... Turabov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - FC Full Speed 2:1

83e minuut.
Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević draait met de bal, schiet en ... Turabov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - FC Full Speed 3:1

87e minuut.
Inworp. Radosny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivato kan de bal niet met de borst controleren. Olivato draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - FC Full Speed 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 36%, FC Full Speed 64%.
Red Lions FC - FC Full Speed 4:1