Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Avantul Suseni
Univ.1 Tactiek sezon nou pres
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 70.8
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro passt de bal met de wreef. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Avantul Suseni 0:1

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Paroháč de bal onder controle te krijgen. Crişan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paroháč. Paroháč krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Eidery kopt de bal weg. Daar is Inhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel. Gonda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru speelt de bal door. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Caspers onderschept slim de pass. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Redak passt de bal in één keer door. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Caspers rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan passt de bal met de wreef. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Crişan met de inworp. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Krölin verovert de bal door een tackle van achteren. Inhauser probeert naar een medespeler te passen. Redak rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Redak rent richting de bal. Redak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UniversitateaCraiova - Avantul Suseni 1:1

40e minuut.
Paroháč speelt de bal door. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan speelt de bal door. Redak is nu in balbezit. Redak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 56%, Avantul Suseni 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Avantul Suseni 1:1

46e minuut.
Pintilei komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pomper geeft een lange en hoge pass. Toro kopt de bal weg. Eidery kan de bal niet met de borst controleren. Pintilei rent richting de bal. Pintilei schiet op doel. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Pintilei geeft een lange en hoge pass. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Avantul Suseni 1:2

52e minuut.
Pitel is nu in balbezit. Pitel geeft de bal voor. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Avantul Suseni 1:3

54e minuut.
Crişan probeert naar een medespeler te passen. Redak is nu in balbezit. Paroháč begaat een overtreding. Paroháč krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Daar is Pomper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomper met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Toro is nu in balbezit. Toro passt de bal zonder na te denken. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Krölin is nu in balbezit. Pitel verovert de bal door een tackle van achteren. Pitel geeft een lange en hoge pass. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 66%, Avantul Suseni 34%.
UniversitateaCraiova - Avantul Suseni 1:3