Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23299
viitorul 21 Steaua lu Manole
tare Tactiek ctd_e_e_sus
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 32
incredible Schieten weak
excellent Passen average
very good Verdedigen average


3e minuut.
Tosun geeft een hoge lob. Caldenteny kopt de bal weg. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 1:0

4e minuut.
Hải Khôi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Floarea de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kłopot is nu in balbezit. Caldenteny verovert de bal door een tackle van achteren. Caldenteny probeert de bal met de borst te controleren. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal zonder na te denken. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 2:0

21e minuut.
Speltdoorn rent richting de bal. Speltdoorn geeft een hoge lob. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 3:0

23e minuut.
Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun geeft een hoge lob. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 4:0

25e minuut.
Victoor heeft problemen om de bal te vangen. Victoor met een sublieme pass. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 5:0

27e minuut.
Tosun heeft problemen om de bal te vangen. Tosun met een sublieme pass. Floarea is nu in balbezit. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 6:0

28e minuut.
Speltdoorn met een sublieme pass. Victoor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Caldenteny kopt de bal weg. Floarea rent richting de bal. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 7:0

36e minuut.
Speltdoorn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Victoor de bal. Victoor met een sublieme pass. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 8:0

38e minuut.
Neculñir heeft problemen om de bal te vangen. Victoor rent richting de bal. Victoor geeft een hoge lob. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Madureira geeft een lange en hoge pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke speelt de bal door. Daar is Caldenteny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldenteny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 30%, Steaua lu Manole 70%.
viitorul 21 - Steaua lu Manole 9:0

47e minuut.
Victoor speelt de bal door. Speltdoorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Speltdoorn passt de bal in één keer door. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Victoor met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Epure de bal onder controle te krijgen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 10:0

50e minuut.
Tosun is nu in balbezit. Tosun geeft een hoge lob. Floarea kopt de bal weg. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Neculñir geeft een hoge lob. Caldenteny rent richting de bal. Biecke is nu in balbezit. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Victoor met een snelle inworp. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Victoor neemt de hoekschop. Caldenteny maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Salomon probeert naar een medespeler te passen. Victoor speelt de bal door. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 11:0

58e minuut.
Speltdoorn is nu in balbezit. Speltdoorn geeft een hoge lob. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 12:0

62e minuut.
Biecke onderschept slim de pass. Biecke passt de bal zonder na te denken. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 13:0

64e minuut.
Victoor met een sublieme pass. Floarea is nu in balbezit. Floarea passt de bal zonder na te denken. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.

66e minuut.
Vavilov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tütüncü probeert de bal aan de voet te houden. Jałyński geeft de bal voor. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal met de wreef. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 14:0

73e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Biecke passt de bal zonder na te denken. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 15:0

75e minuut.
Floarea rent richting de bal. Kłopot speelt de bal door. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea geeft een hoge lob. Caldenteny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Neculñir is nu in balbezit. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Lhermine ... Strafschop! Biecke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caldenteny zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 16:0

82e minuut.
Salbert speelt de bal door. Victoor speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Madureira verovert de bal door een tackle van achteren. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun geeft de bal voor. Caldenteny krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Madureira geeft de bal voor. Neculñir is nu in balbezit. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Floarea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floarea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 17:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosun met de inworp. Victoor geeft de bal voor. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Madureira kopt de bal weg. Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal in één keer door. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Victoor kopt de bal weg. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Floarea is nu in balbezit. Floarea draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Steaua lu Manole 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 19%, Steaua lu Manole 81%.
viitorul 21 - Steaua lu Manole 18:0