Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole viitorul 21
ctd_e_e_sus Tactiek tare
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 50
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
35.4 gemiddelde waardering 60.8
weak Schieten incredible
average Passen formidable
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Janák rent richting de bal. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Janák zijn tegenspeler op de grond. Janák krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Speltdoorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speltdoorn geeft een hoge lob. Hải Khôi kopt de bal weg. Aira Lindoso rent richting de bal. Aira Lindoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tosun onderschept slim de pass. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kettu met een sublieme pass. Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz speelt de bal door. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janák heeft problemen om de bal te vangen. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Janák is nu in balbezit. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:1

13e minuut.
Kettu passt de bal zonder na te denken. Aira Lindoso rent richting de bal. Rapacz is nu in balbezit. Rapacz geeft de bal voor. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapacz geeft de bal voor. Aira Lindoso rent richting de bal. Aira Lindoso geeft een lange en hoge pass. Floarea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rapacz rent richting de bal. Dalyan begaat een overtreding. Rapacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Speltdoorn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aira Lindoso kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Kłopot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Janák de bal. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:2

19e minuut.
Speltdoorn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aira Lindoso de bal. Janák is nu in balbezit. Aira Lindoso verovert de bal door een tackle van achteren. Aira Lindoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salbert met een sublieme pass. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:3

23e minuut.
Vavilov rent richting de bal. Neculñir probeert naar een medespeler te passen. Biecke probeert de bal aan de voet te houden. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:4

25e minuut.
Rapacz geeft een lange en hoge pass. Floarea kopt de bal weg. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:5

25e minuut.
Tütüncü speelt de bal door. Poštić heeft problemen om de bal te vangen. Biecke onderschept slim de pass. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:6

29e minuut.
Janák kopt de bal weg. Klungelig pakt Bastos de bal. Floarea rent richting de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:7

30e minuut.
Daar is Dalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janák rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:8

31e minuut.
Neculñir rent richting de bal. Biecke onderschept slim de pass. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:9

38e minuut.
Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aira Lindoso de bal. Janák is nu in balbezit. Aira Lindoso onderschept slim de pass. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi geeft een hoge lob. Kettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kettu geeft de bal voor. Biecke springt en kopt de bal. Muntenuş bokst de bal weg.

44e minuut.
Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso onderschept slim de pass. Aira Lindoso passt de bal in één keer door. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 75%, viitorul 21 25%.
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:9

47e minuut.
Dalyan heeft problemen om de bal te vangen. Kettu speelt de bal door. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:10

48e minuut.
Daar is Janák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalyan is nu in balbezit. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:11

49e minuut.
Poštić passt de bal in één keer door. Daar is Neculñir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aira Lindoso rent richting de bal. Aira Lindoso draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea passt de bal zonder na te denken. Tosun geeft een hoge lob. Muntenuş bokst de bal weg. Biecke heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Speltdoorn geeft de bal voor. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi geeft de bal voor. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Speltdoorn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vavilov de bal. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:12

57e minuut.
Rapacz rent richting de bal. Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aira Lindoso de bal. Aira Lindoso schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:13

60e minuut.
Salbert is nu in balbezit. Salbert geeft een lange en hoge pass. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dalyan is nu in balbezit. Kettu onderschept slim de pass. Kettu geeft de bal voor. Floarea rent richting de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hải Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:14

65e minuut.
Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke onderschept slim de pass. Floarea rent richting de bal. Floarea schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:15

66e minuut.
Neculñir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Speltdoorn geeft een hoge lob. Neculñir heeft problemen om de bal te vangen. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:16

70e minuut.
Aira Lindoso passt de bal in één keer door. Biecke rent richting de bal. Biecke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Floarea de bal. Floarea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dalyan probeert naar een medespeler te passen. Neculñir is nu in balbezit. Aira Lindoso verovert de bal door een tackle van achteren. Aira Lindoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Neculñir kopt de bal weg. Floarea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:17

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janák met de inworp. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso geeft de bal voor. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tosun zal de hoekschop nemen. Neculñir kopt de bal weg. Floarea rent richting de bal. Floarea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kettu passt de bal zonder na te denken. Tosun is nu in balbezit. Tosun passt de bal zonder na te denken. Floarea rent richting de bal. Floarea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Biecke kopt de bal weg. Daar is Neculñir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aira Lindoso rent richting de bal. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:18

82e minuut.
Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon geeft de bal voor. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:19

83e minuut.
Klungelig pakt Tosun de bal. Tosun passt de bal in één keer door. Floarea rent richting de bal. Floarea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:20

85e minuut.
Biecke onderschept slim de pass. Biecke passt de bal in één keer door. Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:21

86e minuut.
Rapacz met een snelle inworp. Aira Lindoso heeft problemen om de bal te vangen. Neculñir is nu in balbezit. Aira Lindoso verovert de bal door een tackle van achteren. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kettu rent richting de bal. Kettu passt de bal zonder na te denken. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:22

89e minuut.
Hải Khôi onderschept slim de pass. Floarea is nu in balbezit. Daar is Floarea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floarea geeft een hoge lob. Aira Lindoso krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 83%, viitorul 21 17%.
Steaua lu Manole - viitorul 21 0:22