Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix FC Full Speed
baraj Tactiek full speed off
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 4
65.8 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


36e minuut.
Tenu rent richting de bal. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal met de wreef. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - FC Full Speed 0:1

38e minuut.
Estéves rent richting de bal. Antoci is nu in balbezit. Cracoş begaat een overtreding. Cracoş krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică geeft een lange en hoge pass. Estéves rent richting de bal. Estéves schiet op doel. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 38%, FC Full Speed 62%.
Royal Phoenix - FC Full Speed 0:1

46e minuut.
Dahlhoff probeert naar een medespeler te passen. Antoci is nu in balbezit. Cracoş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cracoş krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

48e minuut.
Rosada heeft problemen om de bal te vangen. Chirmuş rent richting de bal. Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Ruddock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - FC Full Speed 0:2

60e minuut.
Buitenspel voor Antoci. Goede buitenspelval van de verdediging. Kardasz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pakos onderschept slim de pass. Pakos speelt de bal door. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Turabov bokst de bal weg.

74e minuut.
Antoci met de inworp. Klungelig pakt Kardasz de bal. Kardasz geeft de bal voor. Săndulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Turabov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - FC Full Speed 1:2

77e minuut.
Sysio passt de bal met de wreef. Kardasz met een sublieme pass. Antoci heeft problemen om de bal te vangen. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kardasz passt de bal zonder na te denken. Antoci rent richting de bal. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Estéves de bal. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Negrão kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardasz met een snelle inworp. Antoci speelt de bal door. Kardasz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Urzică met een sublieme pass. Antoci is nu in balbezit. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Estéves is nu in balbezit. Estéves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 33%, FC Full Speed 67%.
Royal Phoenix - FC Full Speed 1:2