Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed Royal Phoenix
full speed dr Tactiek 4121d2
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 9
67.7 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal zonder na te denken. Chiriac rent richting de bal. Klungelig pakt Silion de bal. Silion draait met de bal, schiet en ... Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dahlhoff geeft de bal voor. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín passt de bal in één keer door. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Royal Phoenix 1:0

20e minuut.
Rosada onderschept slim de pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci passt de bal in één keer door. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Antoci stond buitenspel. Rosada neemt vlug de vrije trap. Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín geeft de bal voor. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Royal Phoenix 2:0

24e minuut.
Tokdemir probeert naar een medespeler te passen. Kardasz is nu in balbezit. Cracoş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kardasz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kardasz kan niet meer verder spelen. Sysio komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Negrão is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Enzian ... Strafschop! Enzian is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Gawdat neemt vlug de vrije trap. Dahlhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Moya Martín met een snelle inworp. Silion geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Moya Martín passt de bal zonder na te denken. Buquerin probeert naar een medespeler te passen. Negrão rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 35%, Royal Phoenix 65%.
FC Full Speed - Royal Phoenix 2:0

47e minuut.
Małyszek passt de bal zonder na te denken. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín speelt de bal door. Negrão rent richting de bal. Negrão schiet op doel. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Rosada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín passt de bal in één keer door. Buquerin rent richting de bal. Buquerin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Małyszek passt de bal met de wreef. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu controleert de bal met de borst. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Antoci probeert naar een medespeler te passen. Małyszek rent richting de bal. Met opzet legt Silion zijn tegenspeler op de grond. Silion krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Săndulescu rent richting de bal. Turabov probeert naar een medespeler te passen. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft een hoge lob. Estéves springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Silion met een sublieme pass. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buquerin raakt geblesseerd tijdens het duel. Buquerin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Royal Phoenix 3:0

87e minuut.
Moya Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Royal Phoenix 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 51%, Royal Phoenix 49%.
FC Full Speed - Royal Phoenix 4:0