Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 45350
Recolta T. Vladimirescu Elite Sport Club
Creanta Tactiek AfterHyb
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 69.8
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Trung kopt de bal weg. Kyselica is nu in balbezit. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Borrallo rent richting de bal. Borrallo geeft een hoge lob. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 0:1

14e minuut.
Borrallo rent richting de bal. Borrallo passt de bal in één keer door. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Verdeţ kopt de bal weg. Özenir geeft een hoge lob. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Wultański kopt de bal weg. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 1:1

26e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wultański rent richting de bal. Mitkov rent richting de bal. Mitkov geeft de bal voor. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 2:1

33e minuut.
Rokkos kopt de bal weg. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 3:1

38e minuut.
Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica passt de bal zonder na te denken. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 4:1

40e minuut.
Vinčić met de inworp. Serejo rent richting de bal. Kyselica begaat een overtreding. Kyselica krijgt een gele kaart. Serejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Magdziej neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Verdeţ passt de bal met de wreef. Daar is Borrallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrallo passt de bal zonder na te denken. Serejo heeft problemen om de bal te vangen. Serejo schiet op doel. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 47%, Elite Sport Club 53%.
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 4:2

46e minuut.
Serejo is nu in balbezit. Mitkov is nu in balbezit. Serejo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mitkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mitkov kan niet meer verder spelen. Isar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Wultański met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 5:2

48e minuut.
Wultański rent richting de bal. Chiacu begaat een overtreding. Wultański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marsiglioni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański passt de bal met de wreef. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Verdeţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Borrallo de bal. Marsiglioni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marsiglioni krijgt een gele kaart. Borrallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Özenir met een snel genomen vrije trap. Serejo springt en kopt de bal. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Trung geeft een lange en hoge pass. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 5:3

61e minuut.
Trung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vinčić probeert de bal met de borst te controleren. Vinčić geeft een hoge lob. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar passt de bal zonder na te denken. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański rent richting de bal. Wultański haalt uit met een fantastische trap. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tłusty de bal. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 6:3

76e minuut.
Vinčić is nu in balbezit. Vinčić met een sublieme pass. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Mirqasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej rent richting de bal. Trung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trung krijgt een gele kaart. Magdziej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Magdziej neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ met een sublieme pass. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Serejo springt en kopt de bal. Blondel bokst de bal weg.

90e minuut.
Borrallo kopt de bal weg. Serejo rent richting de bal. Serejo passt de bal zonder na te denken. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 64%, Elite Sport Club 36%.
Recolta T. Vladimirescu - Elite Sport Club 6:3