Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club Recolta T. Vladimirescu
AfterHyb Tactiek Creanta
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Nesheim probeert de bal aan de voet te houden. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Serejo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Marsiglioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenir rent richting de bal. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş schiet op doel. Galleguillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraschiv. Magdziej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Magdziej wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Serejo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Recolta T. Vladimirescu 1:0

36e minuut.
Vinčić speelt de bal door. Serejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieczynga. Pieczynga krijgt een gele kaart. Serejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magdziej komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Magdziej onderschept slim de pass. Pieczynga rent richting de bal. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Recolta T. Vladimirescu 2:0

44e minuut.
Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 48%, Recolta T. Vladimirescu 52%.
Elite Sport Club - Recolta T. Vladimirescu 2:0

46e minuut.
Marsiglioni geeft de bal voor. Wultański rent richting de bal. Wultański speelt de bal door. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Galleguillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marsiglioni met een snelle inworp. Wultański met een sublieme pass. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni geeft de bal voor. Galleguillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Serejo kopt de bal weg. Pieczynga rent richting de bal. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Paraschiv de bal. Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić speelt de bal door. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Vinčić onderschept slim de pass. Vinčić speelt de bal door. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Recolta T. Vladimirescu 3:0

68e minuut.
Berntsen speelt de bal door. Vinčić heeft problemen om de bal te vangen. Vinčić passt de bal in één keer door. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Blondel probeert naar een medespeler te passen. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić geeft een hoge lob. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nesheim speelt de bal door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 51%, Recolta T. Vladimirescu 49%.
Elite Sport Club - Recolta T. Vladimirescu 3:0