Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38584
F. C. Onesti A.C.Oltenia
3 ATT Tactiek 5D.2
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 4
68.3 gemiddelde waardering 55.8
incredible Schieten excellent
excellent Passen good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 1:0

3e minuut.
Sfeclă trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 2:0

9e minuut.
Kürner probeert de bal met de borst te controleren. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 3:0

10e minuut.
Chiacu passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano met de inworp. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński passt de bal in één keer door. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft de bal voor. Dorobanţ springt en kopt de bal. Jendrysiak bokst de bal weg.

14e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Bieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec rent richting de bal. Črlenec schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Črlenec rent richting de bal. Črlenec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 4:0

16e minuut.
Grămadă kopt de bal weg. Jukica met een sublieme pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 5:0

17e minuut.
Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica verovert de bal door een tackle van achteren. Jukica passt de bal zonder na te denken. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Jendrysiak met een sublieme pass. Bieczyński rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 6:0

27e minuut.
Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński probeert naar een medespeler te passen. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 7:0

33e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft de bal voor. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano geeft de bal voor. Bjørk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Derungs probeert de bal met de borst te controleren. Derungs geeft een lange en hoge pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 8:0

38e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Herrera begaat een overtreding. Bjørk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacciavillano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bjørk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 9:0

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Melaschenko stond buitenspel. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 41%, A.C.Oltenia 59%.
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 9:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Nadaský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano geeft de bal voor. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jukica passt de bal met de wreef. Črlenec is nu in balbezit. Met opzet legt Šunjić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Šunjić naar de kleedkamers voor een vroege douche. Črlenec raakt geblesseerd tijdens het duel. Cacciavillano komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Bjørk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 10:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryzna met de inworp. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft de bal voor. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Angioli is nu in balbezit. Angioli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano met een snelle inworp. Melaschenko rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cacciavillano zal de hoekschop nemen. Črlenec krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 11:0

70e minuut.
Grămadă met een snelle inworp. Jukica rent richting de bal. Jukica met een sublieme pass. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Radmüller is nu in balbezit. Radmüller passt de bal met de wreef. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bjørk rent richting de bal. Nadaský onderschept slim de pass. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 12:0

77e minuut.
Angioli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kopaniecki zijn tegenspeler op de grond. Kopaniecki krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Villegas stond buitenspel. Grămadă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 13:0

84e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller passt de bal zonder na te denken. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 13:1

88e minuut.
Cacciavillano kopt de bal weg. Herrera met een sublieme pass. Radmüller rent richting de bal. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz springt en kopt de bal. Jendrysiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 44%, A.C.Oltenia 56%.
F. C. Onesti - A.C.Oltenia 13:1