Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8262
A.C.Oltenia F. C. Onesti
5D.2 Tactiek 3 ATT
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 26
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56.1 gemiddelde waardering 68.3
very good Schieten incredible
good Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


6e minuut.
Inworp. Kopaniecki met de inworp. Kürner rent richting de bal. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bjørk krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cacciavillano met een sublieme pass. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F. C. Onesti 0:1

9e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Cacciavillano verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciavillano met een sublieme pass. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă bokst de bal weg.

14e minuut.
Bjørk rent richting de bal. Bieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cacciavillano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Črlenec springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Herrera controleert de bal met de borst. Melaschenko is nu in balbezit. Met opzet legt Herrera zijn tegenspeler op de grond. Herrera krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kürner geeft een hoge lob. Inworp. Pleśniak met de inworp. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński geeft de bal voor. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F. C. Onesti 0:2

34e minuut.
Kopaniecki passt de bal in één keer door. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano passt de bal met de wreef. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Črlenec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herrera. Črlenec raakt geblesseerd tijdens het duel. Yeditepe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cacciavillano kopt de bal weg. Klungelig pakt Kürner de bal. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Šunjić geeft de bal voor. Inworp. Pleśniak met de inworp. Črlenec heeft problemen om de bal te vangen. Črlenec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cervatiuc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F. C. Onesti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 56%, F. C. Onesti 44%.
A.C.Oltenia - F. C. Onesti 0:3

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Angioli de bal. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cacciavillano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryzna met de inworp. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić passt de bal zonder na te denken. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak bokst de bal weg.

53e minuut.
Šunjić passt de bal zonder na te denken. Villegas rent richting de bal. Grămadă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grămadă krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Nadaský bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko speelt de bal door. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cacciavillano speelt de bal door. Bjørk is nu in balbezit. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F. C. Onesti 0:4

58e minuut.
Nadaský met een snelle inworp. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacciavillano krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Črlenec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec onderschept slim de pass. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F. C. Onesti 0:5

66e minuut.
Angioli rent richting de bal. Melaschenko onderschept slim de pass. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Yeditepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeditepe passt de bal met de wreef. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sfeclă met een sublieme pass. Yeditepe kopt de bal weg. Nadaský rent richting de bal. Bjørk onderschept slim de pass. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu passt de bal in één keer door. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft de bal voor. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rosiewicz kopt de bal weg. Daar is Yeditepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeditepe geeft een hoge lob. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 54%, F. C. Onesti 46%.
A.C.Oltenia - F. C. Onesti 0:5