Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29528
Red Lions FC DANFC
asdfggh Tactiek cfa mirror
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
70.9 gemiddelde waardering 67.3
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Zaborkin passt de bal zonder na te denken. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu probeert naar een medespeler te passen. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti passt de bal met de wreef. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 0:1

12e minuut.
Chyliński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olivato kopt de bal weg. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. Buclea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - DANFC 1:1

27e minuut.
Inworp. Pałkus met de inworp. Mateescu rent richting de bal. Mateescu geeft een lange en hoge pass. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iancu is nu in balbezit. Iancu passt de bal met de wreef. Daar is Keser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keser geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Nitti is nu in balbezit. Nitti passt de bal in één keer door. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cavagnari passt de bal zonder na te denken. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti met een sublieme pass. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 1:2

39e minuut.
Bogunia probeert naar een medespeler te passen. Radosny is nu in balbezit. Keser onderschept slim de pass. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus geeft de bal voor. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Krušlin bokst de bal weg. Iancu kopt de bal weg. Zaborkin geeft een lange en hoge pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - DANFC 2:2

44e minuut.
Gjokutaj passt de bal in één keer door. Nitti rent richting de bal. Capozzoli begaat een overtreding. Capozzoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 57%, DANFC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Lions FC - DANFC 2:2

49e minuut.
Chyliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wnęczak is nu in balbezit. Gjokutaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gjokutaj krijgt een gele kaart. Wnęczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević met een snel genomen vrije trap. Olivato maakt een snoekduik en kopt de bal. Buclea bokst de bal weg.

58e minuut.
Wnęczak rent richting de bal. Figueroa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wnęczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isling zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 3:2

60e minuut.
Iancu heeft problemen om de bal te vangen. Reiziger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogunia. Bogunia krijgt een gele kaart. Reiziger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pałkus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Cavagnari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kibarses komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Kałuża komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński geeft een hoge lob. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 4:2

75e minuut.
De Graef komt het veld opgelopen. Čabrilo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gjokutaj kopt de bal weg. Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iancu. Iancu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Iancu passt de bal zonder na te denken. Radosny is nu in balbezit. Radosny passt de bal met de wreef. Kibarses rent richting de bal. Kibarses schiet op doel. Buclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Isling de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Chyliński geeft de bal voor. Radosny kopt de bal weg. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Radosny rent richting de bal. Radosny geeft een hoge lob. Isling kopt de bal weg. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak passt de bal zonder na te denken. Buclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - DANFC 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 42%, DANFC 58%.
Red Lions FC - DANFC 5:2