Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 35099
DANFC Red Lions FC
cfa mirror Tactiek asdfggh
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
68.1 gemiddelde waardering 69.7
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Capozzoli kopt de bal weg. Nitti is nu in balbezit. Nitti probeert naar een medespeler te passen. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Del Prate bokst de bal weg.

5e minuut.
Cavagnari is nu in balbezit. Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buia is nu in balbezit. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger springt en kopt de bal. Del Prate bokst de bal weg.

9e minuut.
Buia passt de bal in één keer door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari passt de bal zonder na te denken. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Red Lions FC 1:0

13e minuut.
Iancu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zaborkin de bal. Iancu speelt de bal door. Daar is Anteljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cavagnari rent richting de bal. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia passt de bal in één keer door. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Del Prate bokst de bal weg.

40e minuut.
Radosny rent richting de bal. Radosny probeert naar een medespeler te passen. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ... Zdun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Red Lions FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 40%, Red Lions FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DANFC - Red Lions FC 1:1

46e minuut.
Wnęczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cavagnari passt de bal zonder na te denken. Zaborkin geeft de bal voor. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Red Lions FC 1:2

52e minuut.
Osoro heeft problemen om de bal te vangen. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Zdun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Radosny passt de bal met de wreef. Keser probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia geeft de bal voor. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Red Lions FC 2:2

56e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Klungelig pakt Buia de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavagnari springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pałkus met de inworp. Buia geeft de bal voor. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Red Lions FC 3:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueroa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević rent richting de bal. Figueroa begaat een overtreding. Figueroa krijgt een gele kaart. Anteljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een hoge lob. Isling springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Olaza geeft een lange en hoge pass. Cavagnari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovriakovas. Kovriakovas krijgt een gele kaart. Cavagnari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skyrianoglou komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Čabrilo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Radosny met een sublieme pass. Olivato is nu in balbezit. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... Zdun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Buia rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia speelt de bal door. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo schiet op doel. Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Red Lions FC 4:2

75e minuut.
Buitenspel voor Cavagnari. Goede buitenspelval van de verdediging. De Graef komt het veld opgelopen. Kałuża komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olaza krijgt een gele kaart. Olivato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anteljević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De Graef speelt de bal door. Buia is nu in balbezit. Bogunia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogunia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 36%, Red Lions FC 64%.
DANFC - Red Lions FC 4:2